Bravo, bobocule!

Mă uit în “Evenimentul zilei” de mâine și ghici ce văd: asta. Știrea nu e că diplomația română are trei capete, ci că Mircea Marian scrie la “Evenimentul zilei” – de fapt, l-am remarcat la al treilea text. Mă bucur că pot să anunț și un transfer de om de valoare LA Ringier, după atâtea transferuri DE LA Ringier.

Ce-i cu Mircea Marian ăsta, căruia îi spuneam pe vremuri “Bobocul”: unul din cei mai vechi și mai constanți ziariști de politic din România. L-ați văzut și la televizor, știe întotdeauna să fie echilibrat și pertinent. O specie rară la noi, care preferă să-și surprindă publicul, aplauzelor primite de la o mahala sectară politic, audiența dintotdeauna a atât de răspândiților Rică Venturiano din presa românească. Citiți, de fapt, textele lui.

One thought on “Bravo, bobocule!”

  1. N-are legatur acu subiectul decat cand vine vorba de ziaristi constanti. Daca n-ati citit insemnarea de azi a lui Tolo, grabiti-va s-o faceti imediat! Stiam ca e un ziarist foarte bun. Ca scrie foarte bine, in general, si nu numai de fotbal. Cu siguranta, unul dintre cei mai buni jurnalisti de la noi! La fel, auzisem despre el ca redactor-sef. Dar chiar atat de bun redactor-sef, asa cum mi s-a parut azi … mai rar am vazut in presa din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *