Bravo, bobocule!

Mă uit în “Evenimentul zilei” de mâine şi ghici ce văd: asta. Ştirea nu e că diplomaţia română are trei capete, ci că Mircea Marian scrie la “Evenimentul zilei” – de fapt, l-am remarcat la al treilea text. Mă bucur că pot să anunţ şi un transfer de om de valoare LA Ringier, după atâtea transferuri DE LA Ringier.

Ce-i cu Mircea Marian ăsta, căruia îi spuneam pe vremuri “Bobocul”: unul din cei mai vechi şi mai constanţi ziarişti de politic din România. L-aţi văzut şi la televizor, ştie întotdeauna să fie echilibrat şi pertinent. O specie rară la noi, care preferă să-şi surprindă publicul, aplauzelor primite de la o mahala sectară politic, audienţa dintotdeauna a atât de răspândiţilor Rică Venturiano din presa românească. Citiţi, de fapt, textele lui.

  1. idanca Reply

    N-are legatur acu subiectul decat cand vine vorba de ziaristi constanti. Daca n-ati citit insemnarea de azi a lui Tolo, grabiti-va s-o faceti imediat! Stiam ca e un ziarist foarte bun. Ca scrie foarte bine, in general, si nu numai de fotbal. Cu siguranta, unul dintre cei mai buni jurnalisti de la noi! La fel, auzisem despre el ca redactor-sef. Dar chiar atat de bun redactor-sef, asa cum mi s-a parut azi … mai rar am vazut in presa din Romania.

Post your thoughts