Boogie de Radu Muntean în cinematografe, de săptămâna viitoare

Din 19 septembrie, cu Dragoş Bucur şi Anamaria Marinca. În Bucureşti la Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Studio; în Cluj, la Cinema Victoria, în Timişoara şi Iaşi, la cinematografele Multiplex Cinema City « Iulius Mall ». Radu Muntean a mai făcut “Hârtia va fi albastră” şi “Furia”, printre altele. Sinopsis:

Plecat cu soţia, Smaranda (interpretată de Anamaria Marinca) şi Adrian (Vlad Muntean), copilul lor de 4 ani, la mare in minivacanţa legală de 1 mai, Bogdan Ciocăzanu (Dragoş Bucur), căruia colegii de liceu îi spuneau BOOGIE, se întâlneşte întâmplător cu cei mai buni prieteni din liceu, Penescu (Mimi Brănescu) şi Iordache (Adrian Văncică), la data şi locul de care îi leagă cele mai glorioase escapade bahico-sexuale din tinereţe. E o întâlnire cu vremurile bune, atunci când viaţa era frumoasă şi fără responsabilităţi. Acum însă lucrurile s-au schimbat, diferenţele dintre ei s-au mărit, iar prietenia nu mai poate fi o relaţie care se bazează doar pe gusturi comune la femei, băutură şi echipe de fotbal.

« Încercarea celor trei de a-şi recupera tinereţea într-o noapte se aseamănă într-un fel cu cea a unei vechi trupe de rock care, deşi s-a desfiinţat, se reuneşte după ani pentru un ultim concert », spune Radu Muntean. « Şi deşi concertul are ceva din farmecul de altădată, oamenii nu se mai simt pe scenă ca înainte, tobarul nu mai ţine ritmul, iar solistul a chelit şi îşi pierde vocea după a doua piesă. »

Post your thoughts