Boogie de Radu Muntean în cinematografe, de săptămâna viitoare

Din 19 septembrie, cu Dragoș Bucur și Anamaria Marinca. În București la Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Studio; în Cluj, la Cinema Victoria, în Timișoara și Iași, la cinematografele Multiplex Cinema City « Iulius Mall ». Radu Muntean a mai făcut “Hârtia va fi albastră” și “Furia”, printre altele. Sinopsis:

Plecat cu soția, Smaranda (interpretată de Anamaria Marinca) și Adrian (Vlad Muntean), copilul lor de 4 ani, la mare in minivacanța legală de 1 mai, Bogdan Ciocăzanu (Dragoș Bucur), căruia colegii de liceu îi spuneau BOOGIE, se întâlnește întâmplător cu cei mai buni prieteni din liceu, Penescu (Mimi Brănescu) și Iordache (Adrian Văncică), la data și locul de care îi leagă cele mai glorioase escapade bahico-sexuale din tinerețe. E o întâlnire cu vremurile bune, atunci când viața era frumoasă și fără responsabilități. Acum însă lucrurile s-au schimbat, diferențele dintre ei s-au mărit, iar prietenia nu mai poate fi o relație care se bazează doar pe gusturi comune la femei, băutură și echipe de fotbal.

« Încercarea celor trei de a-și recupera tinerețea într-o noapte se aseamănă într-un fel cu cea a unei vechi trupe de rock care, deși s-a desființat, se reunește după ani pentru un ultim concert », spune Radu Muntean. « Și deși concertul are ceva din farmecul de altădată, oamenii nu se mai simt pe scenă ca înainte, tobarul nu mai ține ritmul, iar solistul a chelit și își pierde vocea după a doua piesă. »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *