Bogdan Ficeac și-a găsit de lucru

Fostul redactor-șef al “României libere” e consilierul personal al lui Dan Voiculescu, după un lung șir de articole critice la adresa acestuia și manifestații anti-PSD în toamna 2004, în tipografia “României libere”, când WAZ a încercat să-i schimbe pe Petre Mihai Băcanu și proaspătul consilier, care, e drept, se plăteau singuri cu niște salarii deloc social-democrate, de ordinul sutelor de milioane de lei vechi.

Reiese că Voiculescu a apreciat criticile lui Ficeac drept constructive și vrea să le audă mai de aproape. Și că Ficeac s-a convins că, la urma urmei, Voiculescu se poate schimba. În bine. Iar noi ne uităm la ei ca blondele, la filme porno. Ca să vedem dacă se căsătoresc la sfârșit.

UPDATE: Confirmă EVZ de a doua zi.

8 thoughts on “Bogdan Ficeac și-a găsit de lucru”

 1. Informatia e cu adevarat interesanta. Cu toate ca stiu despre Bogdan Ficeac ca e un bun om de presa, cred ca implicarea lui in consilierea lui Felix poate un semn bun pentru cel care primeste sfaturi. Chiar daca, asa cum s-a jurat, Voiculescu va demisiona cand decizia CNSAS-ului cu privire la calitatea lui de colaborator al Securitatii va fi definitiva si negativa. Si presupun ca asta se va intampla curand. Asa ca, Bogdan Ficeac si-a gasit de lucru, deocamdata…

 2. Ei, iaca cum incep sa se lege lucrurile.
  Cand iese dosarul ala de Secu al lui B Ficeac, de care s-a tot vorbit de la o vreme?

 3. Foarte interesant. Ma intreb insa daca piata de presa a devenit chiar atit de strimta incit sa trebuiasca sa te angajezi la Voiculescu ca sa faci un ban.

 4. Daca e ceea ce cred eu, adica un fel de becalizare dar si cu nuante neo-securiste, atunci am cel putin o carte de rupt. Anume aceea cu oile pe coperta, Tratatul de manipulare.

  Da, am adus-o cu mine in America.
  Nu, chestii de-astea ma conving sa nu ma mai intorc.

 5. Domnii Ficeac si Bacanu, baieti buni, de pe strada noastra, i-si dadeau salarii de sute de milioane in timp ce actionarii Societatii R, infiintata in vremurile bune ale pietii universitatii cand cu totii eram niste prosti naivi, luau praful de pe toba. Adica domnii sunt tot niste jeguri dar de dreapta, de-ai nostrii.

 6. UN JEG MARE! Ficeac, Eliade, Bacanu niste profitori fara scrupule. Luaa sute de milioane de lei vechi,pl,us alte spagute sik case si terenuri iar redactorii erau umiliti cu salarii l anivelul femeilor de serviciu si soferilor incepatori de la RATB. Nu vedeti ce a aajuns ziarul? S-au revoltat impotriva grupului WAZ, ei jurnalistii care luptau pentru privatizare. Le-au luat banii nemtilor apoi le-au dat un sut in fund. Locul lui Ficeac langa Felix Motanul este locul potrivit . Pe cand se va alatura si Eliade Balan?

 7. Stimata Redactie,
  Am avut curiozitatea sa-l urmaresc azi pe D-l Ficeac pe Antena 3 si pe Realitatea Tv.
  Domnia Sa bine zicea pe Realitatea ca e bine sa ai o stire din 3 surse, pentru a fi mai sigur de veridicitatea ei.

  Dar, daca ai aceeasi sursa, cum ar fi d-l Ficeac, care comenteaza acelasi lucru, pe doua posturi de Televiziune in mod sensibil diferit, cum fac sa-mi dau seama ce fel de
  ”sursa” este Domnia Sa?

  Pentru placerea mea, si nu numai, ia dati pe postul dvs. aceste comentarii de azi, ale d-lui Ficeac. Pai, cu asemenea formatori de opinie nu stiu ce sansa am sa fiu corect informat.

  Va multumesc!

  De peste Ocean,
  Ion

  ps: Nu cumva, D-le Ficeac, acest mod diferit de a comenta un anumit lucru, in mod diferit, in diferite locuri, nu este o ”tehnica de manipulare”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *