Blogul lunii septembrie

Pagini.com al lui Sorin Adam Matei a fost desemnat de catre Jurnalismonline.ro blogul lunii septembrie, cu contributia unui juriu policefal (ca orice juriu) compus din Carmen Holotescu (eLearningBlog), Cristi Manafu (Manafu.ro), mine si califul Jurnalismonline.ro, Bradut Ulmanu. Anuntul aici. Expunerea de motive imi apartine, ca scriu mai repede ca altii:

Motivele mele: Sorin Adam Matei e suficient de departe incat sa nu se teama de cadavrele de cal pe care le vor arunca in ograda lui sefii de redactii romanesti pentru analizele lui pe cat de acide, pe atat de simptomatice. Unul din fostii mei colegi ma hartuieste si acum la telefon in legatura cu ce-a zis Sorin Adam Matei despre articolul lui. Poate ca Matei exagereaza uneori, habar n-am, fiindca nu pot sa citesc imbacselile alea de texte pe care le distruge. Insa cele trei posturi J101, referitoare la �Adevarul�, �Jurnalul� si �Gandul�, reveleaza tot atatea boli ale presei romanesti. Buna idee, mare curaj!

Sorin Matei e asteptat prin Bucuresti pentru aspectele materiale ale premiului, constand in bere cu garnitura de ce vrea el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *