bloGSPort.ro a ajuns in doua zile pe locul 1

La doua zile de la lansare, Blogurile Gazetei Sporturilor, adica www.bloGSPort.ro, s-au infipt pe locul 1 in Trafic.ro, la Pagini personale, cu 19.650 vizitatori/61.063 afisari (vineri la pranz). Asta inseamna locul 198 in clasamentul general. Sigur, sunt multi de daca si de parca in ascensiunea asta, dar una peste alta bloGSPort.ro e acolo si basta. Featured artists: Ioanitoaia & Tolontan. Eminenta cenusie (de fapt, foarte colorata): Gusti Roman, director executiv greu de oprit pe Internet. O evaluare sumara si, desigur, prematura, fiindca sunt convins ca lucrurile au sa se mai schimbe:

– Tolontan o sa adune cititori. Se simte ca pestele-n apa in noul mediu. Vezi si sarada despre plecarea unui personaj important din MediaPro catre o destinatie necunoscuta. Tolontan nu da numele, ci isi intreaba cititorii cine (unul raspunde: Dragos Stanca, dar eu n-as crede), ceea ce e deja o gandire de blogger.

– restul baietilor si fetelor scriu tot felul de chestii cu fotbal si extrafotbal, la care nu ma pricep si nu ma intereseaza, deci nu ma pot pronunta, dar banuiesc ca vor avea publicul lor, ca doar asa e cu nisele.

– Ioanitoaia si-a publicat/lui Ioanitoaia i-a fost publicat un editorial. Sa vedem daca batranul vrajitor se naraveste si la altceva decat copy/paste. Exemplul lui Dinescu, care a facut trei paste-uri aici (din februarie incoace, mi se pare) e edificator in sensul ca tehnica asta nu “tine”.

550_bloGSPort.jpg

– nu ma incanta forma tabelara in care se intra pe bloGSPort.ro. E ceva simplist, s-ar fi putut imagina multe alte lucuri. Dar recunosc ca nici noi, la Blog.HotNews.ro, n-am gasit inca solutia optima pentru o problema foarte asemanatoare, desi in momentul de fata mi se pare ca suntem cel mai aproape de ea. Nici la “Evenimentul zilei” nu arata stralucit.

– de ce n-ati folosit o tema de WordPress mai aparte? E plin pe Internet de teme gratuite. Default-ul te duce cu gandul la just another fucking blog.

– e bine ca toate blogurile incep cu un “Despre mine”. Ideea e de a-i individualiza pe oamenii care nu beneficiaza de notorietatea lui Tolontan si Ioanitoaia.

– Gusti, de ce naiba nu iti clonezi blogul si la Mazeta? Macar un link de pe tabelul ala. Ar fi o voce in plus, e vorba de diversitate, nu cred ca va strica umbrela de “sport”. De fapt, Gazeta are succes fiindca e mai mult decat un ziar de sport. E si acrobatiile pe Internet, si campania lui Tolontan impotriva salilor de sport-Nastase din 2004.

– una peste alta, bine-ai venit, concurenta. Ne simteam cam singuri cu Blog.HotNews.ro. Acum vom fi stimulati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *