Blog.Ele.ro

300_blog_ele.jpg

S-a lansat acum o luna si se vrea o comunitate gen Blogger.com sau Weblog.ro. N-am gasit nr. de “ele” inscrise (poate il gasiti voi), dar imi place designul, despre care aflu de la Blog.Vodanet.ro ca e in-house si nu o “platforma cumparata”. In sursa vad tabele. Ca structura, e un fel de blog.hotnews.ro, varianta inca in picioare, cu layout mai frumusel.

Cred ca proiectul e potrivit pentru o platforma de free blogging accounts. Nu stiu daca vremea acestui tip de proiect n-a trecut deja. Adica daca nu cumva o sa prospere cei care ofera asa ceva deja, ca Eram la Weblog.ro, si e momentul sa vii cu alte solutii.

Cat priveste continutul, Ele.ro isi propune blogurile la modul cuminte-edulcorat, in retorica de revista de femei, print. Cred ca Internetul e mult mai underground stilistic vorbind. Daca ar fi facut ceva mai neconventional, de la numele butoanelor si pana la comunicarea site-ului (apropo, s-a comunicat ceva?), ar fi fost poate mai bine.

Pana una-alta, stilul de lansare al Vodanet a creat premisa aparitiei unor posturi/bloguri de toata jena. Insemnarile lizibile sunt mai putine. Genul asta de continut nu prea atrage cititorii.

Stau si ma-ntreb cum se rentabilizeaza o astfel de comunitate. Trafic nu prea e, profil de cititori – Dumnezeu stie… Poate ne zice Antonio Eram sau altcineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *