Bill Gates la TVR 1

De data asta, televiziunea publică a cam dat lovitura. “Data asta” pică joi, 1 februarie, de la ora 20.20, iar întrebările le pune Rodica Culcer, directoarea de la știri.

8 thoughts on “Bill Gates la TVR 1”

 1. culcer e chiar cea mai proasta alegere pe care puteau sa o faca. gabi giurgiu sau chiar prelipceanu ar fi fost niste optiuni care sa aiba mai mult sens. nici daca gates lansa windows 95 nu cred ca ar fi fost o alegere buna sa fie intervievat de culcer. ma rog, logica tvr in cazul de fata ma depaseste. desigur, daca lansarea vista s-ar face sub sloganul “old is the new new” varianta culcer capata oarecum sens.

 2. Kristian, Gabi: Culcer ar putea scoate de la Gates lucruri interesante pentru nespecialisti. Chestii gen impactul IT-ului asupra lumii generale in care traim s.a.m.d. Daca va referiti la o anumita nespecializare a stimatei doamne, s-ar putea ca ea sa fie lozul castigator. Publicul TVR nu e pana-n gat into computers & Web ca unii dintre noi.

  Ca sa intelegeti ce vreau sa spun: in ymterviul cu Cristi Sima mi-am asumat pozitia ageamiului in materie de burse. Stiam ceva mai mult decat am lasat sa se vada. Textul a fost foarte citit, in ciuda nemultumirii unor specialisti, carora nu le aducea nimic nou. Aici insa nu e un blog de burse, la fel cu TVR 1, in prime-time, nu e MacWorld sau Wired.com.

 3. Nu toata lumea doreste un interviu “tehnic” despre cum functioneaza Vista sau mai stiu eu ce. Poate ca un interviu cu intrebari puse de “outsideri” este mai pe intelesul omului de rand care nu are altfel ocazia sa il vada pe BG decat in stirile despre Microsoft.
  Apropo! este un interviu cu BG si nu cu Microsoft.

 4. Eu nu ma refeream la nespecializarea ei, dar nu prea os impatizez 😀 E mai mult o chestie personala. Nici nu ma gandeam ca dialogul sa fie unul bazat pe facilitatile Winodwsului &dastea, ci unul mult mai generalist. E logic.

 5. nici giurgiu sau prelipceanu nu mi se pare ca ar directiona discutia intr-o zona super tehnica sau macar tehnica. cred insa ca ar aborda interviul dintr-o perspectiva mai fresh si, eventual, ar dinamiza putin discutia. pe mine stilul lui culcer ma plictiseste.

 6. “I ran down eleven flights with a pen in my hand today and suddenly I stopped. I stopped in the middle of that office building and I saw the sky. I saw the things that I love in this world: the time to sit and smoke..and I said to myself what the the hell I am grabbing this for, what am I doing in an office, making a contemptuous, bagging fool of myself when all I want is out there waiting for me the minute I say I know who I am…”
  Why can’t I say that, Billy!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *