Best Blog Design: AlexBuga.com şi Valean.eu

Best Blog Design şi-a desemnat câştigătorii: Alex Buga (web designer) la teme originale şi Adina Vălean (europarlamentar) la teme adaptate. Al doilea premiu e o veste bună pentru mine personal: layoutul şi setupul au fost făcute de The Adgency (felicitări, Richard!) după specificaţiile mele. Comanescu SRL a pus pe roate prezenţa de internet a Adinei Vălean (Imagoo mi-a cerut detalii).

  1. dave Reply

    uhm a broken linku catre alex buga, e un w care nu isi are locul in link

  2. Best Blog Design? Reply

    […] Nu as fi remarcat nimic deosebit. Blogul lui madam Valea, un albastrui care se incarca greu, nimic deosebit, chiar fad. Inca un concurs organizat de manafu, din multitudinea de concursuri si jucarele pe care le promoveaza. Numai ca o postare de astazi mi-a atras atentia: Al doilea premiu e o veste bună pentru mine personal: layoutul şi setupul au fost făcute de The Adgency (felicitări, Richard!) după specificaţiile mele. Comanescu SRL a pus pe roate prezenţa de internet a Adinei Vălean (Imagoo mi-a cerut detalii). […]

  3. cristi Reply

    Iulian, n-am gasit o adresa de e-mail, ca ti-as fi scris direct. Ti-am raspuns insa pe link-ul lasat la acest comentariu.

Post your thoughts