Becali sondează la GSS prin Andronic (evz)

Gigi Becali a achiziţionat GSS 2000, institut care a efectuat sondaje la comanda lui Dan Andronic, fostul consilier al lui Adrian Năstase în alegerile prezidenţiale din 2004. În EVZ Becali spune că a cumpărat de la Andronic, care Andronic zice că nu avea nimic. Oricum, e clar că institutele de sondaje, rămân de mare interes pentru lupta politică. Felul în care li se schimbă proprietarii arată dependenţa financiară care ne conduce la “dependenţa” politică. GSS va face probabil primul sondaj la Zăbrăuţi. Interesant este cine vor fi sociologii care. imparţiali evident, vor sonda la GSS Becali.

 1. Iann Reply

  Nu stiu daca Andronic e implicat in GSS, in alta calitate decat aceea de client. Daca imi aduc aminte bine GSS cred Grupul de Sondaje Sociale era detinut de Bruno Stefan, un sociolog.

 2. nume Reply

  Pentru Iann,

  Salut Iann…..nu sunt rautacios…..dar pentru a nu induce in “oroare” opinia publica …..deja intoxicata…..am sa fac o scurta precizare. Sociologul cu pricina, respectiv Bruno Stefan…avea treaba cu BCS (Biroul de Cercetari Sociale)…shi nu avea nicio treaba cu GSS!
  GSS 2000 pentru ca asta e titulatura corecta….inseamna Grupul de Studii Sociale 2000…este fostul ISS (Institutul de Studii Sociale)…….shi nu asha cum spui tu..Grupul de Sondaje Sociale —ar fi stupid!

  Sper ca nu te-ai suparat pentru precizari…..shi daca o sa mai ai comentarii….itzi raspund cu cea mai mare placere!

 3. Iann Reply

  @Nume: nici o suparare, ma bucur de precizari. Asa cum am zis “daca imi aduc bine aminte” si iata ca nu mi-am adus bine. Da, ai dreptate Bruno Stefan era la BCS. Ca de asta e blog sa schimbam informatii si sa descoperim lucrurile corecte.
  Interesanta precizare cu GSS si ISS. ISS-ul asta nu este (sau mai bine zis nu a fost detinut) de dl. Eduard Raul Hellvig, acum deputat PUR?

 4. Alexandru Reply

  Pentru Iann,
  cred ca ar fi mai bine sa facem schimb de e-mailuri…daca tot te intereseaza oamenii din spatele institutelor.
  Ce pot sa-tzi spun….te cam insheli shi de data asta…dl. Eduard Raul Hellvig deputat PC de Bihor….a fost doar director executiv.

Post your thoughts