Becali sondează la GSS prin Andronic (evz)

Gigi Becali a achiziționat GSS 2000, institut care a efectuat sondaje la comanda lui Dan Andronic, fostul consilier al lui Adrian Năstase în alegerile prezidențiale din 2004. În EVZ Becali spune că a cumpărat de la Andronic, care Andronic zice că nu avea nimic. Oricum, e clar că institutele de sondaje, rămân de mare interes pentru lupta politică. Felul în care li se schimbă proprietarii arată dependența financiară care ne conduce la “dependența” politică. GSS va face probabil primul sondaj la Zăbrăuți. Interesant este cine vor fi sociologii care. imparțiali evident, vor sonda la GSS Becali.

5 thoughts on “Becali sondează la GSS prin Andronic (evz)”

 1. Nu stiu daca Andronic e implicat in GSS, in alta calitate decat aceea de client. Daca imi aduc aminte bine GSS cred Grupul de Sondaje Sociale era detinut de Bruno Stefan, un sociolog.

 2. Pentru Iann,

  Salut Iann…..nu sunt rautacios…..dar pentru a nu induce in “oroare” opinia publica …..deja intoxicata…..am sa fac o scurta precizare. Sociologul cu pricina, respectiv Bruno Stefan…avea treaba cu BCS (Biroul de Cercetari Sociale)…shi nu avea nicio treaba cu GSS!
  GSS 2000 pentru ca asta e titulatura corecta….inseamna Grupul de Studii Sociale 2000…este fostul ISS (Institutul de Studii Sociale)…….shi nu asha cum spui tu..Grupul de Sondaje Sociale —ar fi stupid!

  Sper ca nu te-ai suparat pentru precizari…..shi daca o sa mai ai comentarii….itzi raspund cu cea mai mare placere!

 3. @Nume: nici o suparare, ma bucur de precizari. Asa cum am zis “daca imi aduc bine aminte” si iata ca nu mi-am adus bine. Da, ai dreptate Bruno Stefan era la BCS. Ca de asta e blog sa schimbam informatii si sa descoperim lucrurile corecte.
  Interesanta precizare cu GSS si ISS. ISS-ul asta nu este (sau mai bine zis nu a fost detinut) de dl. Eduard Raul Hellvig, acum deputat PUR?

 4. Pentru Iann,
  cred ca ar fi mai bine sa facem schimb de e-mailuri…daca tot te intereseaza oamenii din spatele institutelor.
  Ce pot sa-tzi spun….te cam insheli shi de data asta…dl. Eduard Raul Hellvig deputat PC de Bihor….a fost doar director executiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *