Băsescu la muntele Pro TV

Din EVZ de mâine:

Vineri seara, Basescu a iesit impreuna cu sotia, Maria, la o plimbare nocturna cu snowmobilul pana la cabana Susai. El a povestit ca nu se teme sa coboare partia in viteza si ca “prinde” cam 80-100 km la ora. Intrebat de un ziarist daca se descurca sa-l conduca, presedintele i-a raspuns sarcastic: “Ma descurc mai bine decat te descurci tu cu camera aia”.

Peripeţiile pe snowmobil ale preşedintelui, aici. Eu mă întreb dacă s-a şi oprit la Susai. Nu de alta, că poate a vorbit cu cabanierul. Şi de ce? Fiindcă prestaţia pe snowmobil a lui Băsescu a fost prezentată copios: Numai la ProTVeeee. Dacă vă întrebaţi ce legătură e între Pro TV şi Susai, vă zic eu: cabanierul de la Susai e vrăjitorul din Pache.

Are cineva detalii? Mie o sursă mi-a zis că s-a pus la cale ceva, câteva ore.

 1. Andrei Reply

  Eu l-am vazut pe Basescu week-endul asta si la Antena 1/3 si la Realitatea . Nu numai la ProTV . Poate momentul Susai a fost regizat de Pro ca sa aiba alte imagini . Cat despre ce a spus Basescu …aceleasi vorbe cu ce viteza prind eu , ce am in portbagajul masinii pt iarna etc . Chiar un reporter de la National cred ( m-am luat dupa microfon ;-)) il considera pe Basescu hopa mitica si ii tot spunea : “ne aratati si noua cum parcati” ,”faceti si pt noi o demonstratie ” etc .Amuzant rau :-))),dar trist ca popularitatea lui Basescu ii face pe unii sa creada ca e amicul lor de pahar .E drept , l-am vazut si pe Becali care ne-a aratat cum se da cu punga pe partie ,iar reporterii fugeau dupa el sa-l filmeze . Cine stinge lumina ? Fie ea si europeana ?

 2. herennia Reply

  pai eu l-am vazut pe base pe snowmobil tot weekendul, la absolut toate televiziunile. cum adica a fost numai la protv?

 3. Corina Reply

  Mie mi s-a parut mult mai naspa faptul ca Basescu a fost tot weekendul, in acelasi context (a se intelege aceeasi stire, aceleasi imagini si comentarii) la Antena 3. Cam din ora in ora.. Si Voiculescu are cabana la Susai? 🙂

 4. Irina Reply

  Pro TV, Antena 1 si Antena 3. Toate au dat stirea cu Basescu.
  Ce faci, Comanescu, fabrici stiri de senzatie??

 5. Iulian Comanescu Reply

  E vorba de un anumit footage cu care a intrat numai Pro TV-ul. Da, Băsescu a fost peste tot cu povestea, s-a anunţat probabil în prealabil prin Adriana Săftoiu, dar Pro-ul a stârnit invidia colegilor fiindcă avea numai el anumite cadre.

 6. Bogdan Gavrila Reply

  Da, a fost autobuzul de jurnalisti dupa el, oamenii si-au facut treaba iar la PRO a fost si extra.

  In schimb, pe Tariceanu l-au dus in magazinul de haine al lui Copos din Poiana – stire pe Antena1, Antena3 – ma insel eu?

 7. Gala Reply

  Eu l-am vazut pe Basescu si la TVR1.
  Si da, si pe Tariceanu la haine. Dar nu stiu al cui era magazinul:)

 8. irina Reply

  Comanescu, ai un stil teribil de a te da rotund, in dorinta ta la fel de teribila de a parea ca stii mai mult decat ceilalti! De data asta imi miroase (teribil!) a exagerare!

 9. herennia Reply

  pai daca susai e sirbu, inseamna ca aia de la pro au avut de ce sa fie in zona aia si l-au putut vedea pe basescu acolo. ca nu cred ca oamenii de la antene sau de la rtv sau de la n24 aveau motiv sa se apropie de cabana lui sarbu.

  asta cu pusu’ la cale nu-stiu-cate-ore e in plus. hai sa incepem sa gandim din nou ca niste oameni normali si nu ca paranoicii. se-ntampla si-ntamplari intamplatoare pe lumea asta.

  in plus, pentru base e un salt mare inainte sa se imprieteneasca cu sarbu, dupa aventura cu jiji 🙂 🙂 🙂 🙂

 10. Iulian Comanescu Reply

  Irina, dragă, problema noastră e dacă Băsescu a fost sau nu la Sârbu. Am câteva elemente care mă fac să cred asta. Problema ta e cum sunt eu. Dacă ai probleme cu mine, de ce mă mai citeşti? Şi dacă ai o problemă, dar mă citeşti ca să intri aici ca să te iei de mine, ce te face să crezi că o să-ţi validez posturile în continuare?

 11. Remus Andrei Ion Reply

  hei, fraţilor, Băsescu a fost exclusiv la pro tv vineri de la ora 17. se dădea prin Predeal. După ce a vazut lumea, toate tv-urile şi-au trimis echipe prin Predeal în căutare de preşedinte. Iar Băse coboară brusc de la Susai, în parcarea unde işi lăsase maşina. Exclusivitate a tot avut pro până s-a aflat. Dar evident, intrebarea de bază e dacă Băsescu a avut sau nu întânire cu Sârbu. Iar dacă a fost aşa, e foarte interesant pentru că Nea Traian a fost îmreună cu soţia. Deci se poate vorbi de o împrietenire. Ce-o fi ieşit din împrieteneala asta montană? Merită să ştim.

Post your thoughts