Aveți dicție? Dacă nu, luați de-aici

O mutare interesantă la Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI): curs de inițiere în dicție profesională. Cum adică? Adică numărul profesiilor care implică vorbirea în public e din ce în ce mai mare și nu se rezumă la zona de vedete TV, actori sau top management. Poate fi vorba și de relații publice, de exemplu, atât la companii private cât și în stufosul sistem public.

CJI folosește pentru acest stagiu un trainer cunoscut cui a avut treabă cu voci: Carmen Ivanov, director de știri la City FM, Dictie.ro.

Teoria spune că brandul personal are și o componentă sonoră și că o voce educată și distinctă ajută din multe puncte de vedere. Narcis Ianău are un atribut din aceeași clasă, iar Andreea Esca avea un stil de lectură distinct la începuturi. Nu că și l-ar fi schimbat de atunci, dar intonația PRO a fost copiată ulterior de toată lumea.

Detalii despre curs:

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza un curs practic cu tema Intiere in dictia profesionala, in zilele de 5-6 martie a.c., la sediul sau din Bd. Regina Elisabeta nr. 32, et.1, sector 5, Bucuresti.

Acest curs intensiv se adreseaza celor ce activeaza in domenii precum relatii publice, management, jurnalism sau comunicare, in dorinta de a-i ajuta sa-si perfectioneze modul de citire și pronunție. Participantii se vor familiariza cu regulile de baza pe care trebuie sa le cunoasca orice persoana care vorbeste in public:

Cursul va fi sustinut de Carmen Ivanov – director de stiri la Radio City FM – si se va desfasura dupa urmatorul orar:

sambata, 5 martie, orele 10.00 – 16.00
duminica, 6 martie, orele 12.00 – 16.00

Taxa de participare este de 300 ron.

Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de motivatie, in care sa explicati de ce doriti sa participati la curs. Documentele vor fi trimise prin email (carmen@cji.ro) sau fax (021 311 1378). Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

Inscrierile se primesc pana la 3 martie a.c.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *