Aventurile unui timisorean in Bucuresti

E de noua luni pe-aici si uite ce le scrie prietenilor:

Salutare tuturor.

Daca pana acum erati obisnuiti sa primiti emailuri amuzante de la mine, de data asta nu e deloc asa. Am sa va povestesc ce am patit in urma cu o saptamana. Stateam, seara, in statia de tramvai, pe bordura, mai precis. Stiind ca nu prea mai sunt sanse sa vina un tramvai, am vrut sa iau un taxi. Am mers la singurul taxi din zona dar piratu mi-a cerut dublu fata de cat platesc pe traseul ala. Evident ca am refuzat. Dupa cinci minute de asteptat pe marginea drumului si gandit la ce am de facut in saptamana ce urma, a trecut o masina pe langa mine si un animal din masina a aruncat cu un ou in mine. M-a lovit undeva intre gat si clavicula si, evident, m-a umplut de galbenus si albus. Surpriza, ca sa nu spun socul, a fost extrem de mare.

Pentru prima data de aproape noua luni de cand m-am mutat in mizeria asta, m-am gandit la modul foarte serios sa ma intorc in Timisoara. Bineinteles ca nu a venit nici tramvaiul, asa ca tot pe jos am ajuns acasa. Poate ca exagerez eu, dar e cel mai primitiv si neprietenos loc in care am ajuns in 32 de ani de viata. De asta nu va fi niciodata casa mea in buCUResti.

M-a intrebat daca nu mi se pare nimic special in intamplarea asta. I-am zis ca da, mi se pare special faptul ca n-avea bani de taxi la el. A zis ca avea, dar n-a vrut sa se lase jefuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *