Audiente: ultimele “Lacrimi de iubire” – lider pe o piata pricajita

“Lacrimi de iubire” a scos, la ultimul episod (vineri), 8,8 puncte de rating pe all urban si 9,1 puncte pe 18,49, in medie. Lider de piata detasat. Urmatorii clasati: Pro TV, 4,1 puncte, si Antena, 4,6 puncte, pe cele doua segmente. Interval de difuzare: 20.30-21.43, in inima prime-time-ului. Uitati-va si voi la cifrele alea – dincolo de victoria detasata a “Lacrimilor”, consumul total e f. mic. E drept ca zilele astea a fost foarte cald si lumea a fost la mare, la munte sau la terasa, dar pe de alta parte un asa TV total spune multe despre calitatea prime time-ului (si mai ales a filmelor) in vara lui 2006.

Comunicatul de presa Acasa:

LA ULTIMUL EPISOD �LACRIMI DE IUBIRE� SI-A SPULBERAT CONCURENTA

Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura ultimul episodul al telenovelei �Lacrimi de iubire�, cel de-al doilea proiect realizat de ACASA impreuna cu MediaPro Pictures. Timp de peste o ora telespectatorii au putut urmari ce s-a intimplat cu personajele care le-au indragit timp de mai bine de 10 luni si au primit raspunsurile mult astepate legate de Andrei (Dan Bordeianu), Alexandra (Adela Popescu), Maia (Nicole Gheorghiu), Mihai (Lucian Vuiziru) si Grigore Varlam (Bebe Cotimanis). Episodul 200, difuzat ACAS+ de la orele 20.30 i-a surprins cu siguranta pe toti telespectatorii pentru ca finalul a fost unul atipic asa cum producatorii promisesera.

Totodata �Lacrimi de iubire� s-a incheiat vineri, 23 iunie, spre disperarea miilor de fani care au scris pe forumul telenovelei: �simt k nu mai pot, imi vine sa pling ma ingrozeste si ma macina si imi este frica de ziua knd se va termina cred k o sa pregatesc ceva pachetele de batiste si nu glumesc�; �E adevarat Lacrimi de iubire se termina, dar se termina pe ecranul televizorului pt ca in sufletul nostru va continua mereu�; �E prea frumos sa se termine, povestea continua�; �miine e ultimul ep si inca nu imi vine sa cred k trebuie sa imi iau ramas bun de la ei, nu vreau, e prea trist, prea dureros�.

Ultimul episod al productiei, difuzat intre orele 20.30 – 21.43 a fost lider incontestabil de piata pe cele mai importante segmente de populatie, potrivit datelor furnizate de compania Taylor Nelson Sofres – AGB International.

Pe segmentul de populatie alcatuit din femei si barbati de toate virstele, din mediul urban (ALL URBAN) ACASA a inregistrat, intre aceleasi ore un rating mediu de 8.8 puncte, iar la orele 21.35 nu mai putin de 1 milion 334 de mii de persoane din mediul urban se uitau la �Lacrimi de iubire�, ACASA. In acelasi timp celelalte televiziuni au inregistrat urmatoarele audiente: ProTv 4.1 puncte, Antena 1 4.0 puncte de rating si TVR 1 3.3 puncte de rating .

Astfel, in rindul femeilor cu virste cuprinse intre 15 si 49 de ani, din mediul urban ACAS+ a inregistrat cu �Lacrimi de iubire� o medie de audienta de 9.1 puncte, mai mult decit dubla fata de urmatoarea televiziune clasata, care a fost Antena 1 cu 4.6, ProTv cu 4.3 puncte, si TVR1 cu 1.8 puncte de rating. Tot in rindul femeilor cu virste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban, �Lacrimi de iubire� a inregistrat, la orele 21.37 un virf de audienta de 12.0 puncte de rating.

�Lacrimi de iubire�, prima telenovela romaneasca de 200 de episoade, a reusit performanta de a se afla constant pe prima pozitie in topul audientelor pe tot parcursul difuzarii. Astfel, in rindul femeilor cu virste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban productia « Lacrimi de iubire » a fost de 149 de ori pe locul I, ceea ce inseamna 74,5 % din intreaga difuzare, din 19 septembrie 2005 cind s-a difuzat primul episod pina pe 23 iunie, data difuzarii ultimului episod.

2 thoughts on “Audiente: ultimele “Lacrimi de iubire” – lider pe o piata pricajita”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *