Antenele 5…8?

Broadband TV News ne aduce o veste-bombă: Antenele se înmulţesc în 2008, devin adică vreo opt. Antenele 5…8, ca să zic aşa, se vor ocupa cu copii, gătit, bărbaţi şi muzică.

Ştiu că aş putea să o dau ca sigură, citând sursa, care e serioasă, dar zic că nu e cazul. Am lansat o întrebare în Antenă.

UPDATE: 3/4 confirmare de la o sursă din Antenă: numai copii şi muzică din lista de mai sus, dar în plus: sport. Adică cele opt Antene sunt 7, desigur că la viitor.

Pont de la Paul, mulţumesc.

 1. alin Reply

  E tare daca e adevarat !
  Ar face cam ce fac RTL acuma ..numai aia lanseaza pe rupte ..si acolo e un RTL8, RTL Disney…etc..etc

 2. meplusmyself Reply

  Segmentele de nisa corect exploatate pot crea un precedent. Problema definitorie este insa pozitionarea clara si realista. Un talmes-balmes numeric si incorect tratat este pagubos pe termen lung.

 3. geosan Reply

  pacat, mai bine ar investi in antena1 si antena3 decat sa arunce banii pe tot felul de proiecte fanteziste

 4. DeM RADDULESCU Reply

  Ce ne facem fetelor?
  este stiut faptul ca mai toate crainicele e stiri sportive viseaza la o casatorie cu un fotbalist fie el si din dIVIZIA B…..
  Dar v-ati pus problema la ce viseaza Anfreea Pora Ioana Lupea si toate iperustile astea care umplu de venin spatiul editorial de cand pedeleii adica debedeii s-au pus in fruntea bucatelor?
  eu cred ca tipele asetsa doaua or sa ramana in continuare nemaritate ca si Elena Carstea .Si cand ma gandesc cum isi dadeau ele ochii pe spate dupa fiecare tema pe care o primeau de la Cotroceni……
  Cat priveste Antenele d-lui Voiculescu as zice doar atat: sunt singurele televiziuni care si-au pastrat decnta si carora trebuie sa le multumim c iata, acu dupa alegeri, exista perspectivas rvenirii la normalitate adica sa scapam de Realitata TV adica Minciuna TV, precum si de toti Tulusii, Tapalagiii, Porle, Lupele Udrele Csunenii, Constandaii si Doamne cati or mai fii …..

Post your thoughts