Antena 3, ora 17: ştiri pozitive vs. ştiri negative

Puteţi da pe Antena 3 la ora 17.00, pentru o discuţie despre iniţiativa Ghişe-Funar, cea referitoare la proporţia egală dintre ştirile negative şi cele pozitive, în audiovizual. Voi fi acolo cu Dana Grecu şi, desigur, unul dintre iniţiatorii legii, Ioan Ghişe.

 1. Alexandru Sipos Reply

  Ma uit la emisiune si constat ca bunul simt si argumentatia logica nu este eficienta fata de un politician arogant , cu un tupeu greu de suportat . Iulian Comanescu , ai toata admiratia mea pentru ca reusesti sa te abtii sa-l lovesti pe respectivul in direct la emisiune . Mie mi-ar fi greu . 🙂 La 17.35 a trebuit sa comut altundeva .Ar fi pacat sa distrug televizorul intr-o criza de furie .

 2. andreic Reply

  prefer sa fac orice altceva decat sa urmaresc postul antena 3.

 3. Irina Maxim Reply

  Eu il pocneam pe Ghise ala. Atat de rau m-a afectat stirea asta despre cel mai cretin proiect de lege al ultimilor 10 ani, incat il pocneam.

 4. Vali Reply

  Dom’le, eu o sa fiu scurt, si sters de moderatorul acestui blog, care nu e Comanescu itself, ci fortele malefice care…

  Ii propun domnului Ghise Funar sa lase – cum ii zice? – Morala Pulblica sa deceleze (na, aici chiar i-am injurat) daca stirea asta e pozitiva sau negativa:

  [vox populi la Antenitatea TV]:

  alegator: “Domnule Ghise Funar, eu atat am sa va zic: distinsa dumneavoastra mama e o petarda!”

 5. Vali Reply

  Ei, na… Personajul meu imaginar ii cere scuze lezatului imaginar, dar afirmatia era de bine. In prima parte.
  Cum naiba iti dai seama daca ceva e pozitiv sau negativ? Asa cum se vede, daca o afirmatie are o parte negativa si una pozitiva e automat negativa. Pozitiva e doar aia in care pupi in funt si esti extaziat de subiect.
  Foarte bine zicea Dobrovolski, parca. De acum Antenele o sa trebuiasca sa dea negativ despre Voiculescu, Realitatea despre Vantu si asa mai departe.
  Nu intotdeauna cand esti neutru esti obiectiv…
  Oricum, prea multa discutie pe marginea ineptiei asteia, s-au facut singuri de cocoa.

 6. Iulian Comanescu Reply

  Vali: perfect de acord cu rationamentul tau, asta am zis si la teve. Aveam doar o problema cu legendara mama a celor doi si alte chestii asemanatoare.

 7. blogmeaway Reply

  stiu ca e un pic tardiv…dar felicitarile zic ca-s merreu binevenite caci ma regasesc in parerile celor care nu-i suspecteaza pe parlamentari de bune intentii 🙂 Am dat o batalie zdravana cu dobro pe radio pe tema asta dar asta e alta discutie…nenea Ghise s-a dat in fapt (scuzati limbajul cu tenta negativa;) )chiar la antene cand a explicat cine se afla la originea imaginii proaste a parlamentarilor.

Post your thoughts