Andrei Gheorghe face o emisiune la Prime, la Chişinău

Dacă vă întrebaţi ce-am tot căutat în ultimele luni la Chişinău, e vorba mai ales (sau printre altele) de un deal cu care pot să mă laud: o emisiune a lui Andrei Gheorghe la Chişinău. Pe Prime, televiziunea lider de piaţă, unde evoluează şi Dan Negru.

Emisiunea e un talk-show de week-end, pe nume “Salutare, naţiune!”. Deal-ul a fost unul destul de complex, în care Gheorghe are toate resursele la dispoziţie, printre altele prin Indie Studio, compania de producţie din România.

Sincer, mă bucur şi pentru el, şi pentru mine, fiindcă mai durează puţin până impostorii din piaţa TV românească să dispară din peisaj, motiv pentru care am căutat – şi am găsit – de treabă prin alte părţi 🙂

Comunicatul de presă:

Andrei Gheorghe face un talk-show la Prime, televiziunea lider de piaţă în Republica Moldova

Andrei Gheorghe este, începând din această toamnă, gazda emisiunii “Salutare, naţiune!”, care va fi difuzată pe Prime, liderul de piaţă al televiziunilor din Republica Moldova. Emisunea, produsă pentru Prime de compania românească Indie Studio în colaborare cu casa de producţie Media Production din Republica Moldova, este un format original cu periodicitate săptămânală, care va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 19.00. Subiectele vin din istoria recentă a Republicii Moldova. Personaje relevante se confruntă pornind de la teme cu impact larg ca succesul, migraţia forţei de muncă, raportul dintre moldoveni şi români sau statutul femeii.

“Salutare Naţiune e cea mai îndrăzneaţă idee care îi poate veni cuiva în minte când e vorba de talk-show. Am vrut să fac emisiunea asta în Moldova pentru că Prime e un exemplu de televiziune impecabilă. Am văzut produsele lor şi sunt entuziasmat. Şi mai e un alt motiv bun să vin în Moldova. Am mâncat în toată Europa foarte bine, dar niciodată aşa de bine ca în Chişinău”, a declarat Andrei Gheorghe.

Prime este un canal de televiziune din Republica Moldova, transmis pe cea de-a treia frecvenţă naţională şi cablu. Postul a început prin redifuzarea programelor televiziunii naţionale din Rusia, ORT, redenumită Pervîi Kanal, în 1995. Din 1999, Prime a început să producă ştiri şi emisiuni locale.

“Suntem bucuroşi de parteneriatul cu Andrei Gheorghe, un jurnalist cu renume, şi suntem nerăbdători să începem producţia, care sperăm să fie o producţie de referinţă pentru piaţa media din Republica Moldova” au comentat reprezentanţii Prime.

Conform datelor furnizate de TNS, Prime este un post de televiziune care are o cotă medie de piaţă de 35% şi ale cărui produse locale, precum Fabrica de Staruri, au înregistrat recorduri de audienţe de 80%.

  1. Tiberiu Cazacioc Reply

    @Iulian Esti adeptul metodelor naturiste in ce priveste selectia valorilo: “[….] mai durează puţin până impostorii din piaţa TV românească să dispară din peisaj[….]”….Este doar una din variante…..

Post your thoughts