Andrei Crivat face ymterviu cu Mihai Petean de la Gazeta de Cluj. Cezar Ioan povesteste amintiri despre Liviu Man

Aici, Andrei Crivat are o discutie cu Mihai Petean de la Gazeta de Cluj. O fi fost, n-o fi fost santaje? Petean o da cam de dupa colt. Cezar Ioan spune si el povesti despre Liviu Man.

Crivat numeste discutia “ymteviu” si spune ca a furat conceptul de la mine si de la Bradut Ulmanu. De fapt, discutii de pe messenger se publica de mult, iar eu le-am botezat pe-ale mele ymterviu (ale lui Bradut n-au nume) si le-am dat o forma proprie (poza, raspunsuri la intrebarile postate in subsol, o discutie despre trei oameni pe care cel intrebat i-ar lua pe o insula pustie etc.). La ce i-o fi trebuit lui Crivat o marca a HotNews.ro si Comanescu SRL-consultanta media nu stiu, putea spune pur si simplu ca a facut o discutie sau un interviu pe Yahoo Messenger. Dar, cum se spune, imitatia e cea mai clara forma de flatare, asadar am sa ma rezum a ma stramba fiindca Andrei n-a folosit marca sau conceptul cum trebuie.

Referitor la acelasi subiect, Cezar Ioan povesteste cum l-a cunoscut el pe Liviu Man si are aceeasi problema pe care o avem si noi, cestilalti: s-a produs un “declic malign” candva in Man? M-a frapat o intamplare: pe vremea cand Caritasul zbarnaia, Man rezista tentatiei de a depune bani la Stoica si se considera “ultimul prost”. Imi aduc aminte de drumurile facute de mine prin ’92 la Cluj, pentru revista “NU”, unde era Man director. La tigara, pe culoarul vagonului, eram abordat de tot felul de oameni mirosind a lesie, veniti din diferite sate ale Romaniei, care ma intrebau daca ma duc sa “pun” bani la Caritas. Cand ziceam ca nu, cetatenii respectivi ma priveau ca pe o ganganie stupida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *