Anatomia lui Grey la TVR 1

Un serial nou şi premiat la TVR 1: “Anatomia lui Grey”. Începe marţi, 9 ianuarie, la ora 21.50. A ajuns la a treia serie în State şi are recorduri de audienţă pe 18-49/24-54. Un glob de aur şi un Emmy, anul ăsta mai are patru nominalizări.

 

anatomia_lui_grey.jpg

 

Comunicatul de presă:

Pentru difuzare imediată

Bucureşti, 8 ianuarie 2007

Începând de marţi, 9 ianuarie, de la ora 21.50, TVR 1 vă oferă:

Serialul de succes „Anatomia lui Grey”, în premieră în România

TVR 1 le-a pregătit telespectatorilor săi un nou serial de succes pentru începutul acestui an. Este vorba despre Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy), o producţie S.U.A. 2005, care vă va dezvălui, începând de marţea aceasta, ritmul şi poveştile spitalului Seattle Grace.

Seria, produsă şi regizată de John David Coles, Adam Davidson şi Mark Tinker îi are în distribuţie pe internii, rezidenţii şi asistenţii Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey), Patrick Dempsey (Dr. Derek Shepherd), Sandra Oh (Dr. Cristina Yang), T.R. Knight (Dr. George O’Malley), Katherine Heigl (Dr. Isobel “Izzie” Stevens), Justin Chambers (Dr. Alex Karev), James Pickens Jr. (Dr. Richard Webber), Isaiah Washington (Dr. Preston Burke) şi Chandra Wilson (Dr. Miranda Bailey).

Seria a început pentru prima oară să fie difuzată în S.U.A. în martie 2005 şi are realizate deja trei sezoane, la ora actuală Grey’s Anatomy fiind serialul cu cea mai mare audienţă în rândul adulţilor (18 – 49 de ani şi 25 – 54 de ani).

Povestea filmului se învârte în jurul chirurgului Meredith Grey, interpretată de Ellen Pompeo. Ea este vocea naratorului, la începutul şi sfârşitul unora dintre episoade.

Anatomia lui Grey este povestea dramatică a unui grup de cinci chirurgi, care se zbat pentru slujbă şi pentru viaţa personală în mod constant. În ciuda ritmului nebun de lucru şi a stresului continuu, sau poate tocmai de aceea, cei cinci reuşesc să formeze prietenii şi să devină din ce în ce mai uniţi. Toţi cei cinci, dar şi asistenţii din jurul lor, sunt tineri, sunt motivaţi şi dau naştere unei poveşti pasionale.

Titlul filmului este dat de faimoasa carte de anatomie a lui Henry Gray, iar titlul fiecărui episod în parte este, de fapt, titlul câte unei piese de pe coloana sonoră, cu câteva mici excepţii.

Anatomia lui Grey a câştigat un premiu Globul de Aur, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar – Sandra Oh, un Premiu Emmy şi nu mai puţin de 16 nominalizări în cadrul aceloraşi importante gale, la diverse alte categorii.

În plus, anul acesta serialul se bucură din nou de alte patru nominalizări la Globurile de Aur, pentru Cel mai bun serial, Cea mai bună actriţă de serial (Ellen Pompeo), Cel mai bun actor de serial (Patrick Dempsey), Cea mai bună actriţă în rol secundar (Katherine Heigl). Gala decernării Premiilor Globul de Aur va fi transmisă în direct, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, de la ora 02.10, pe TVR 1.

Nu mai puţin important este faptul că echipa serialului tocmai a fost declarată de către revista americană Entertainment Weekly – „Entertainer of the year” (Artistul anului).

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE

Persoană de contact:

Bianca Buţiu, specialist PR, TVR 1

 1. minodora Reply

  as dori sa stiu daca veti difuza si seria a 3 a.
  multumesc
  minodoar nastase

 2. camelia Reply

  totusi poate reusiti sa raspundeti la aceasta intrebare:
  cand o sa mai difuzati seria a 3-a si a 4-a din Anatomia lui Grey?
  camelia

Post your thoughts