Anatomia lui Grey la TVR 1

Un serial nou și premiat la TVR 1: “Anatomia lui Grey”. Începe marți, 9 ianuarie, la ora 21.50. A ajuns la a treia serie în State și are recorduri de audiență pe 18-49/24-54. Un glob de aur și un Emmy, anul ăsta mai are patru nominalizări.

anatomia_lui_grey.jpg

Comunicatul de presă:

Pentru difuzare imediată

București, 8 ianuarie 2007

Începând de marți, 9 ianuarie, de la ora 21.50, TVR 1 vă oferă:

Serialul de succes „Anatomia lui Grey”, în premieră în România

TVR 1 le-a pregătit telespectatorilor săi un nou serial de succes pentru începutul acestui an. Este vorba despre Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy), o producție S.U.A. 2005, care vă va dezvălui, începând de marțea aceasta, ritmul și poveștile spitalului Seattle Grace.

Seria, produsă și regizată de John David Coles, Adam Davidson și Mark Tinker îi are în distribuție pe internii, rezidenții și asistenții Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey), Patrick Dempsey (Dr. Derek Shepherd), Sandra Oh (Dr. Cristina Yang), T.R. Knight (Dr. George O’Malley), Katherine Heigl (Dr. Isobel “Izzie” Stevens), Justin Chambers (Dr. Alex Karev), James Pickens Jr. (Dr. Richard Webber), Isaiah Washington (Dr. Preston Burke) și Chandra Wilson (Dr. Miranda Bailey).

Seria a început pentru prima oară să fie difuzată în S.U.A. în martie 2005 și are realizate deja trei sezoane, la ora actuală Grey’s Anatomy fiind serialul cu cea mai mare audiență în rândul adulților (18 – 49 de ani și 25 – 54 de ani).

Povestea filmului se învârte în jurul chirurgului Meredith Grey, interpretată de Ellen Pompeo. Ea este vocea naratorului, la începutul și sfârșitul unora dintre episoade.

Anatomia lui Grey este povestea dramatică a unui grup de cinci chirurgi, care se zbat pentru slujbă și pentru viața personală în mod constant. În ciuda ritmului nebun de lucru și a stresului continuu, sau poate tocmai de aceea, cei cinci reușesc să formeze prietenii și să devină din ce în ce mai uniți. Toți cei cinci, dar și asistenții din jurul lor, sunt tineri, sunt motivați și dau naștere unei povești pasionale.

Titlul filmului este dat de faimoasa carte de anatomie a lui Henry Gray, iar titlul fiecărui episod în parte este, de fapt, titlul câte unei piese de pe coloana sonoră, cu câteva mici excepții.

Anatomia lui Grey a câștigat un premiu Globul de Aur, pentru cea mai bună actriță în rol secundar – Sandra Oh, un Premiu Emmy și nu mai puțin de 16 nominalizări în cadrul acelorași importante gale, la diverse alte categorii.

În plus, anul acesta serialul se bucură din nou de alte patru nominalizări la Globurile de Aur, pentru Cel mai bun serial, Cea mai bună actriță de serial (Ellen Pompeo), Cel mai bun actor de serial (Patrick Dempsey), Cea mai bună actriță în rol secundar (Katherine Heigl). Gala decernării Premiilor Globul de Aur va fi transmisă în direct, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, de la ora 02.10, pe TVR 1.

Nu mai puțin important este faptul că echipa serialului tocmai a fost declarată de către revista americană Entertainment Weekly – „Entertainer of the year” (Artistul anului).

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

Persoană de contact:

Bianca Buțiu, specialist PR, TVR 1

2 thoughts on “Anatomia lui Grey la TVR 1”

  1. totusi poate reusiti sa raspundeti la aceasta intrebare:
    cand o sa mai difuzati seria a 3-a si a 4-a din Anatomia lui Grey?
    camelia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *