Am schimbat ziarul

Nu ca ar fi un mare pas pentru omenire, dar bănuiesc că se va gasi vreun vigilent care să susţină că am făcut asta pe furiş sau că am fost cumpărat de Băsescu la kilogram: aşa cum se vede şi aici, comentariile mele săptămânale se găsesc de azi în “Evenimentul” şi nu în “Adevărul”. Nu aveam niciun motiv de nemulţumire la “Adevărul”, jos pălăria pentru Adrian(a) Halpert, Pierre Barbu şi ceilalţi prieteni ai mei de acolo, pur şi simplu am luat această decizie pentru că “Evenimentul zilei” înseamnă puţin mai bine pentru mine – din punct de vedere al tirajului şi altele. La care se mai adaugă un an şi pasionant, şi util pe care l-am petrecut acolo (2005), ultimul meu job la patron (altul decât Comanescu SRL).

 1. nea georgica Reply

  Adevarul e ca unde vine Cartianu se intampla Evenimentul Zilei foarte rapid si lumea se retrage elegant…..

 2. INconstantIN Reply

  Mult succes la EvZ!

  P.S. Scuze pentru trackbackul năbădăios, văd că a luat şi din tags şi din related posts.

 3. Petrisor Socol Reply

  Mda, nashpa ca te-ai dus acolo. Nu te supara, dar EVZ are politica lui pe care o stie ultimul catun. Indiferent de ce ai vrea tu, trebuie sa te adaptezi dupa ei. O duminica frumoasa

 4. Petrisor Socol Reply

  Comentez si eu la editorialul EVZ: da, presedintele se situeaza Constitutional, in afara campaniei, practic, este in ea :lol:, este evident.
  cat priveste campania electorala la locale, este cam moarta.

 5. marco Reply

  adevarul e ca nu stiu daca evenimentul e de bun augur 😀
  lasand la o parte jocul de cuvinte, e bine sa-l eviti pe cartianu. nu aduce lucruri bune 😀 nici adevarul si nici evz nu sunt ziare lipsite de orientari politice, asa ca nu e mare diferenta.

  cat despre “politica pe care o stie ultimul catun”, ca sa-l citez pe setrisor pocol, carei institutii media nu i se cunoaste politica?

  domnule setrisor pocol, dumneata inalti statui tuturor celor de la trustul intact. de fapt mai mult celor de la antene. pai politica antenelor nu se stie in ultimul catun? deci daca tu sustii niste oameni care duc o anumita politica, de ce sa dai cu noroi in altii care au si ei o politica. doar pentru ca nu sunt aceleasi interese? ai grija cand arunci cu kktul in ventilator. la cat esti de repezit, de cele mai multe ori ventilatorul e intors spre tine si te acoperi tu de kkt.

  iulian, indiferent unde ai scrie, bine ca o faci. 🙂

 6. Iulian Comanescu Reply

  Dragii mei, nu va faceti griji, ca sunt baiat mare si “Evenimentul” n-o sa-mi faca nimic rau 🙂 Daca ar fi sa critic locurile unde am scris/lucrat, as putea sa le desfiintez pe toate. Altfel, o sa mai aveti surprize de la mine – stiu ca am o “orientare” care uneori mira sau sperie lumea. Asta pentru ca acum mai bine de doi ani m-am hotarat sa ma vand mie insumi – cu firma aceea. Sau sa ma vand la toti, cum vreti sa ziceti.

  Nu va mai incaierati, ca totusi Comanescu nu e o cauza de importanta nationala 🙂

 7. Petrisor Socol Reply

  Stimate domnule Marco,

  Spuneti-mi si mie unde am aruncat cu kkt? Nu va inteleg. faptul ca Evenimentul Zilei este gazeta de perete a Cotriceniului, nimini nu poate nega asta, nici macar Iulian Copmanescu. Nu vad legatura cu trustul INTACT. Ce treaba are una cu cealalta? Repezit? nu, nu este o cauza de importanta nationala si daca imi cititi comentariile, n-am ineput sa disper ca altii. haideti sa va mai spun ceva: faptul ca EVZ il saruta rau de tot pe Basescu, acest ziar, langa “Adevarul” sunt printrte cele mai bune la rubrica media. Nu citesc partea politica a acestui ziar pentru ca stiu care este coloratura. Si daca-l citeam pe Iulian Comanescu in editoriale, la EVZ n-o sa-l citesc pentru ca “prietenii stiu de ce” Insa blogul: da

 8. Petrisor Socol Reply

  @Iulian Comanescu

  Da, stiu ca esti baiat mare si mai mult de atat, EVZ n-are ce sa-ti faca, n-o sa-ti puna eticheta cum s-a inyamplat cu ceilalti. 😆

 9. sisi Reply

  Ma bucur intotdeauna cand cineva pleaca dintr-un loc fara sa-si injure fostii colegi, fara sa se dea dizident sau neinteles. Am apreciat.

Post your thoughts