Am o bucăţică de Sabre Award :-)

După un Romanian PR Award, Puiul biosecurizat/Agricola, campanie de criză Tempo Advertising, primeşte şi un gold la Sabre Awards (Barcelona). Ştirea mă bucură în mod special fiindcă am şi eu o părticică din merit, adică am executat pe Comanescu SRL vreo 40 din cele 60 şi ceva de advertoriale care s-au dat în presă anul trecut. Campania vorbea cu temerile nejustificate ale consumatorilor de pui de la vremea respectivă. Am prestat nişte materiale jurnalistice pentru mai toate cotidienele importante, pentru targetul fiecăruia. Conceptul, mediaplan-ul şi altele aparţin, desigur, Tempo Advertising, eu am fost subcontractor în toată treaba. Scriitorii mei de advertoriale: Anca David (“Lumea femeilor”) şi Dan Greavu (“Monitorul de Sibiu”).

GMP PR a luat şi el un Sabre, pentru o campanie împotriva violenţei în familie. Felicitări.

Sabre Awards înseamnă Superior Achievement in Branding and Reputation. Omologhează campaniile eficiente şi etice de comunicare. Anul ăsta au fost înscrise vreo 1400 de proiecte.

  1. Iulian Comanescu Reply

    Roxana: Mulţumesc mult 🙂 Chiar pretutindeni nu am cum să fiu, dar mă bucur, mai ales că un anumit ziar, aşa, mai mov, scria la vremea respectivă despre campanie că e o “escrocherie”. Mai e nevoie să spun că în ziarul respectiv nu se cumpărase spaţiu pentru advertoriale. Sper că un Sabre, care înseamnă şi o notă bună pentru etică, lămureşte problema.

Post your thoughts