Am o bucățică de Sabre Award :-)

După un Romanian PR Award, Puiul biosecurizat/Agricola, campanie de criză Tempo Advertising, primește și un gold la Sabre Awards (Barcelona). Știrea mă bucură în mod special fiindcă am și eu o părticică din merit, adică am executat pe Comanescu SRL vreo 40 din cele 60 și ceva de advertoriale care s-au dat în presă anul trecut. Campania vorbea cu temerile nejustificate ale consumatorilor de pui de la vremea respectivă. Am prestat niște materiale jurnalistice pentru mai toate cotidienele importante, pentru targetul fiecăruia. Conceptul, mediaplan-ul și altele aparțin, desigur, Tempo Advertising, eu am fost subcontractor în toată treaba. Scriitorii mei de advertoriale: Anca David (“Lumea femeilor”) și Dan Greavu (“Monitorul de Sibiu”).

GMP PR a luat și el un Sabre, pentru o campanie împotriva violenței în familie. Felicitări.

Sabre Awards înseamnă Superior Achievement in Branding and Reputation. Omologhează campaniile eficiente și etice de comunicare. Anul ăsta au fost înscrise vreo 1400 de proiecte.

2 thoughts on “Am o bucățică de Sabre Award :-)”

  1. Roxana: Mulțumesc mult 🙂 Chiar pretutindeni nu am cum să fiu, dar mă bucur, mai ales că un anumit ziar, așa, mai mov, scria la vremea respectivă despre campanie că e o “escrocherie”. Mai e nevoie să spun că în ziarul respectiv nu se cumpărase spațiu pentru advertoriale. Sper că un Sabre, care înseamnă și o notă bună pentru etică, lămurește problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *