Alte licențe CNA

Pro la Alexandria, Kiss la Bîrlad, Guerilla la Comănești, BBC la Constanța și Radio Trinitas, zis Dumnezeu FM, al Mitropoliei Moldovei, la Durău. Lista completă:

S.C Compania de Radio Pro SRL București (Pro FM )-pentru Alexandria– 95,000 Mhz;
S.C Frigo Media SRL Bucuresti (Sport Total FM ) – pentru București – 97,400 Mhz
S.C. Nemira&CO SRL Bucuresti (Nemira FM) – pentru 107,300 Mhz;
S.C. SBS Broadcasting Media SRL Bucuresti (Kiss FM ) – pentru Bîrlad – 88.000 Mhz;
S.C. Galaxy SRL DR. Turnu-Severin (Radio Galaxy) – pentru Calafat – 95,500 Mhz;
S.C Realitatea Media SA Bucuresti (Radio Guerrilla Comanesti) – pentru Comănești – 89,000 Mhz;
S.C. BBC Romania SRL Bucuresti (Radio BBC Romania)-pentru Constanța–96,900 Mhz;
S.C. Prontos Serv SRL Ploiesti (Radio K FM Campina) – pentru Cîmpina – 88,500 Mhz;
Mitropolia Moldovei si Bucovinei Iasi (Radio Trinitas Durau) – pentru Durău – 91,800 Mhz;
S.C. Radio Mercury SRL Deva (Radio Big FM ) – pentru Hunedoara – 92,600 Mhz.

9 thoughts on “Alte licențe CNA”

 1. Eu cred ca este interesant de remarcat S.C Frigo Media SRL Bucuresti (Sport Total FM ) – pentru București – 97,400 Mhz – ar fi primul post de radio integral de sport si ocupa o nisa unde bate vantul (a se intelege crivat, alizeu, etc) acum.

  Pana acum avem de nisa:
  – Radio Trinitas
  – Radio Itsy Bitsy
  – Radio StudentFM

  Ar merge si un radio de femei insa nu ma baga nimeni in seama… 🙂

 2. DIn pacate degeaba CNA da pe banda rulanta BBC-ului frecvente in tara. Postul e atit de slab, incit nu se poate decit face de ris. Pentru a evita terfelirea unui brad, ar fi de dorit ca CNA sa nu-l mai lase sa se faca de ris. Va rog domnilor de la CNA, salvati de rusine BBC, ului. Nu compromiteti acest brad in Romania. E pacat!!!
  Ch. Mititelu

 3. Sport Total FM nu e acelasi lucru cu Total Sport FM, cel care la un moment detinea drepturile de transmisie pentru prima divizie de fotbal, asa-i?
  Din cate imi dau seama, e un radio aflat sub tutela ziarului Sport Total. Vad ca incepe si aceasta publicatie sa “atace” piata mai serios. Era si timpul, pentru ca prea tare era neglijata (pe nedrept, zic eu) sau chiar se auto-neglija (daca exista acest verb in limba romana) in fata concurentilor – Gazeta Sporturilor si ProSport.

 4. Asteptam restul oraselor, maine-poimaine sa facem o medie si sa vedem ce iese. Data trecuta peste 60 la suta le-au luat radiourile religioase. O fi pus Dumnezeu mana acolo, cine stie 😛 ? Ori s-au pus popii pe facut dosare complete peste noapte. Aici e mana lui Christos deja, Dumnezeu a cotizat mai devreme.Oricum, realitatea este ca strict in ultima perioada CNA a facut treaba buna. Si nu am ce comenta. Repet, asteptam ziua de maine si poimaine. Seara buna Cluj, seara buna Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *