Alte chestii care intră pe Prima TV

1. “O altă viaţă”, reality show despre românii care pleacă afară. Nu ştiu sigur, dar pare un format românesc (e preluat şi adaptat), ceea ce înseamnă că postul SBS-ului declină mai departe identitatea pe care a obţinut-o prin variantele româneşti ale Supernanny, Cheaters şi altele.

2. “Nimeni nu-i perfect”, serial românesc despre diferenţa dintre generaţii. Joacă actori tineri pe care posibil i-aţi mai văzut în filmele Noului val.

Şi, bineînţeles, de pe 20, Teo (apropo, slab spot. Nu te rogi de public…).

UDATE: Precizări de la PR: “O altă viaţă” e produsă de CVB Broadcasting, care face şi “Trădaţi în dragoste” şi “O vreau şi pe mama înapoi”. Format fără prezentator. Comunicatul de presă:

Din 3 martie, traieste “O alta viata”, la Prima TV

Mirajul unei vieti mai bune determina anual mii de romani sa isi incerce norocul peste hotare, plecand fie cu un contract de munca, fie la prieteni deja stabiliti intr-o alta tara, fie riscand totul pentru a o lua de la capat, fara a avea nimic prestabil.

“O alta viata” este noul reality-show de la Prima TV, care isi propune sa urmareasca viata romanilor curajosi, care au decis sa emigreze in alt colt de lume.

Inca de la inceput veti face cunostinta cu protagonistii si veti afla ce anume i-a determinat sa ia aceasta decizie, dar si care le sunt asteptarile.

Ce se intampla cand o familie decide ca viitorul ei este departe de tara, pe taramuri cunoscute doar din cartile de geografie sau din documentare TV? Vor face romanii nostri fata provocarilor ce pot aparea in tara adoptiva? Cat de usor se vor adapta? Vor reusi sa o ia de la capat?

Toate aceste intrebari isi gasesc raspunsul in emisiunea “O alta viata”, din 3 martie, in fiecare luni seara, de la ora 20:00, la Prima TV.

 1. Theo M. Reply

  vezi ca e promo-ul pe youtube (MNg9_fih2c0) daca asta e. caci nu intelegeam care-i faza cu rugatul de public…

 2. BABILONUL IMOBILIAR Reply

  Teo, la Prima…
  De urmarit, atat evolutia ei, dupa (destul de…) esuata prestatie la Romantica, precum si postul, cum se va ingriji sa “sara” in audienta, imagine si emisiuni bune.

 3. andreic Reply

  De remarcat este ca ultimele posturi de pe acest blog sunt despre miscari in Prima. E singura televiziune in care se intampla ceva nou? Sau noul lor PR lucreaza…

Post your thoughts