Adrian Mîrșanu pleacă de la Business Standard

Redactorul-șef de la “Business Standard”, Adrian Mîrșanu, pleacă din poziția pe care o deținea. Conform unor surse Realitatea-Cațavencu, e vorba de o decizie de comun acord cu managementul. “Standard” va fi condus ad interim de Andreea Roșca.

4 thoughts on “Adrian Mîrșanu pleacă de la Business Standard”

  1. Adrian e un profesionist adevarat, am avut ocazia sa lucrez cu el. A prestat impecabil la ZF si apoi a creat o echipa de la zero la BS, unde in doi ani a ajuns sa creeze cu oameni rareori de prima calitate un produs editorial comparabil cu ZF.

    BS pierde cea mai valoroasa piesa, intr-un moment in care toata lumea trebuie sa isi conserve valorile. Mult succes lui Adrian, oricare ar fi directia in care o apuca!

  2. Eu cred ca e o miscare din seria “cutting costs” ce se tot fac pe la Realitatea-Catavencu! Doi ani mi se pare putin pentru a pune un ziar pe picioare si oricum nici momentul nu e cel mai relevant! Mult $ucce$$ in continuare!

  3. pai, iti spun eu. urmeaza TMC. deja au inceput sa curga anunturile de disponibilizari. tot sin seria taieri de costuri, desi acolo costurile erau mai mici ca la OTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *