Adrian Mîrșanu pleacă de la Business Standard

Redactorul-șef de la “Business Standard”, Adrian Mîrșanu, pleacă din poziția pe care o deținea. Conform unor surse Realitatea-Cațavencu, e vorba de o decizie de comun acord cu managementul. “Standard” va fi condus ad interim de Andreea Roșca.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

4 thoughts on “Adrian Mîrșanu pleacă de la Business Standard”

  1. Adrian e un profesionist adevarat, am avut ocazia sa lucrez cu el. A prestat impecabil la ZF si apoi a creat o echipa de la zero la BS, unde in doi ani a ajuns sa creeze cu oameni rareori de prima calitate un produs editorial comparabil cu ZF.

    BS pierde cea mai valoroasa piesa, intr-un moment in care toata lumea trebuie sa isi conserve valorile. Mult succes lui Adrian, oricare ar fi directia in care o apuca!

  2. Eu cred ca e o miscare din seria “cutting costs” ce se tot fac pe la Realitatea-Catavencu! Doi ani mi se pare putin pentru a pune un ziar pe picioare si oricum nici momentul nu e cel mai relevant! Mult $ucce$$ in continuare!

  3. pai, iti spun eu. urmeaza TMC. deja au inceput sa curga anunturile de disponibilizari. tot sin seria taieri de costuri, desi acolo costurile erau mai mici ca la OTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *