Adevărul trece pe primul loc la quality în decembrie

Conform cifrelor interne “Adevărul”, tirajul acestuia e de peste 80 de mii de exemplare în decembrie 2008, ceea ce îl plasează pe primul loc pe zona quality. Următorul clasat: “Jurnalul naţional”, 62 de mii.

Contextul se cunoaşte – e vorba de investiţia în marketing legată de colecţiile de cărţi şi filmele lui Sergiu Nicolaescu.

Sursa e, evident, din Adevărul Holding. Vom avea confirmarea atunci când vor apărea BRAT-urile pe ultimul trimestrul din 2008.

  1. horia Reply

    la adevarul sigur cartile au avut un rol foarte important…eu pana acum nu cumparam niciun ziar…de cand cu acele carti, in fiecare joi iau ziarul…evident, nu citesc ziarul … :D, ci doar cartea

  2. motanes Reply

    Dacă ne uităm şi la faptul că Adevărul Holding are şi cea mai mare cifră de cheltuieli de marketing pt anul acesta este clar că Adevărul se va folosi de criză (când celalte publicaţii au anunţat reducere de nr de pagini şi desfiinţarea de suplimente) pentru a se impune din nou drept “crucişătorul presei româneşti”. Va reuşi?

  3. kingquizz Reply

    Zilele trecute am m-ai cumparat ziarul asta si arata,, relativ, bine. Are un numar impresionant de pagini iar continutul este ok.

Post your thoughts