Adevărul de seară la Galați și Brăila

12 mii și 8 mii de exemplare tipărite, în cele două orașe, ceea ce duce la un total de 530 de mii de exemplare pe zi, în 32 de orașe.

Comunicatul de presă:

„Adevărul de Seară” apare de vineri, 14 august, în Galați și Brăila

Începând de vineri, 14 august, „Adevărul de Seară” apare în alte două orașe: Galați și Brăila. Ediția de Galați a ziarului se tipărește în 12.000 de exemplare, iar cea de Brăila în 8.000.

Astfel, cotidianul gratuit editat de trustul de presă Adevărul Holding este prezent în 32 de orașe și are cel mai mare tiraj la nivel național – 530.000 de copii pe zi.

Redacția regională de Galați va coordona și echipa de la Brăila. Costel Crângan (Redactor-Șef „Adevărul de Seară” Galați), Nicoleta Butnaru (Redactor-Șef Adjunct AdS) și Marius Mototolea (Redactor-Șef Adjunct AdS), alături de întreaga echipă AdS din Galați și Brăila, se vor asigura că locuitorii din partea de Est a țării vor primi zilnic informații de interes și de actualitate prin intermediul ziarului „Adevărul de Seară”. Publisher pentru cele două noi ediții este Gabriela Crețu.

Sabin Orcan, redactor-șef „Adevărul de Seară”: „Am putea răsufla ușurați odată cu deschiderea ultimei mari redacții regionale, cea de la Galați. Sper că va fi un centru puternic din care vor fi coordonate și celelalte ediții locale, începând cu cea de Brăila, care va apărea tot de vineri. Urmează, în cel mai scurt timp, Buzăul și Vrancea. Dar mai avem multe de făcut pentru a acoperi întreaga țară până la sfârșitul anului!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *