Adevărul de seară la Galaţi şi Brăila

12 mii şi 8 mii de exemplare tipărite, în cele două oraşe, ceea ce duce la un total de 530 de mii de exemplare pe zi, în 32 de oraşe.

Comunicatul de presă:

„Adevărul de Seară” apare de vineri, 14 august, în Galaţi şi Brăila

Începând de vineri, 14 august, „Adevărul de Seară” apare în alte două oraşe: Galaţi şi Brăila. Ediţia de Galaţi a ziarului se tipăreşte în 12.000 de exemplare, iar cea de Brăila în 8.000.

Astfel, cotidianul gratuit editat de trustul de presă Adevărul Holding este prezent în 32 de oraşe şi are cel mai mare tiraj la nivel naţional – 530.000 de copii pe zi.

Redacţia regională de Galaţi va coordona şi echipa de la Brăila. Costel Crângan (Redactor-Şef „Adevărul de Seară” Galaţi), Nicoleta Butnaru (Redactor-Şef Adjunct AdS) şi Marius Mototolea (Redactor-Şef Adjunct AdS), alături de întreaga echipă AdS din Galaţi şi Brăila, se vor asigura că locuitorii din partea de Est a ţării vor primi zilnic informaţii de interes şi de actualitate prin intermediul ziarului „Adevărul de Seară”. Publisher pentru cele două noi ediţii este Gabriela Creţu.

Sabin Orcan, redactor-șef „Adevărul de Seară”: „Am putea răsufla uşuraţi odată cu deschiderea ultimei mari redacţii regionale, cea de la Galaţi. Sper că va fi un centru puternic din care vor fi coordonate şi celelalte ediţii locale, începând cu cea de Brăila, care va apărea tot de vineri. Urmează, în cel mai scurt timp, Buzăul şi Vrancea. Dar mai avem multe de făcut pentru a acoperi întreaga țară până la sfârşitul anului!”

Post your thoughts