Adevăratele farse ale lui Dan Diaconescu

“Non bis in idem”, zice un proverb latin, al cărui sens de bază este “nu se dau două pedepse pentru aceeași faptă”. Două amenzi CNA m-au frapat totuși în ploaia de sancțiuni pe care s-a pornit Consiliul după ce a avut destui membri ca să reintre în activitate. Ele sunt încasate de Dan Diaconescu și constă în 7.500 RON; superstarul nopților târzii a reușit să și-o ia de două ori legal cu aceeași emisiune fiindcă a fost difuzată pe cele două posturi pe care le patronează, OTV și DDTV (2.500 RON + 7.500 RON). Altfel zis, în sensul CNA, a comis-o de două ori sau fiecare post al lui a comis-o câte o dată.

La “Adevăratele farse ale actorului Gabriel Fătu”, pe 25 ianuarie, s-a dat mai întâi o farsă cu o fată, iar apoi fata a intervenit amenințând postul cu darea în judecată. S-a stârnit un mare scandal, după care Dan Diaconescu și Gabriel Fătu, acești Orson și Welles ai DDOTV-urilor, au anunțat că e vorba de o actriță și de o mizanscenă, mai pe șleau, țeapă dată publicului. CNA a amendat cele două televiziuni pentru dezinformarea publicului, mai mult DDTV pentru difuzarea emisiunii “la o oră nepotrivită”.

Ceea ce nu a zis CNA e că tot circul s-a făcut pentru a incita lumea la SMS-uri. Acum, Dan Diaconescu și Gabriel Fătu stau probabil și numără SMS-urile și calculează profitul rămas după scăderea amenzilor. Le-o fi ieșit?

Ăsta e Gabriel Fătu, care nu știu ce face pe YouTube, că n-am avut răbdare să mă uit, dar e altceva. Cică “farsă ratată”.

8 thoughts on “Adevăratele farse ale lui Dan Diaconescu”

 1. il stiu de la teatru, e f. comic si f. cool tipul, in sensul de nonsalant, nu te prinzi cind face misto si cind nu
  buzdugan e un pic mai cabotin, ma rog are hazul lui de “brigada studenteasca”, de aia s-a integrat la divrts
  fatu are arme mai performante si e mai vulpoi
  in plus la buzdg planeaza de multe x indoiala ca farsele snt facaturi
  acuzatiile victimelor lui fatu snt o garantie ca e totul adev.
  si acum culmea ei cica au aranjat…

 2. Mi-a facut impresia mai tot timpul( cind am urmarit) ca interlocutorii farselor fac parte din categoria -sub mediu- Ca si psiholog odata cu consultatia i-as trimite in clinica pentru investigatii medicale. Faptul ca ei nu reactioneaza la insulta sau la provocarea moderatorului presupune ca labilitatea psihica este dublata de pasivitatea subiectului. Tot lotul de “pacienti” raspunde identic. Ceea ce inseamna ca TOATE EMISIUNILE LUI FATU SUNT TRUCATE! din acest motiv EU nu le mai urmaresc!

 3. :)) prietene Toma, hai ca esti bun psiholog :)) ..scuza ma ca rad de tine dar se pare ca habar nu ai de psihologia romanului…;)

 4. Mi/.e profund antipatic acest Fatu, ,,farsele,, lui mi se par absolut grotesti si nu/l inteleg pe dl.Dan Diaconescu de ce suporta acest tip de individ / si nu e singurul/ in televiziunea lui. Eu personal, daca as fi avut parte de asemenea ,,farse,, cred ca se lasa urat de tot in final. Consider ca postul OTV are suficienta audienta cu emisiunile sale si daca chiar se vrea divertisment, atunci sa fie ceva de calitate. ori ceea ce face acest ,,domn,, mi se pare suburban (si asta putin spus).

 5. haideti domne…chiar credeti k farsele astea sunt p bune?gabriel fatu numai actor nu se poate numi….cum e posibil sa fie aceasi voce l 3 persoane care se presupun a fi diferite?oare asta ce presupune?vor sa isi faca audienta si nu stiu cum…sunt destepti si au gasit o solutie:sa isi bata joc de romani calea cea mai simpla….fara complicatii si prea mare bataie de cap….la urma urmei fiecare om trebuie sa isi castige existenta si sa isi piarda timpul cumva…patetica situatia… ingrijoratoare….neamuzanta…si de prost gust …in fine…daca aveti de gand sa va mai uitati la aceste farse neadevarate…trucate si regizate…va zic k timpul este pierdut in defavoarea voastra….un sfat pt desteptul de fatu care face fata tuturor ipostazelor neplacute la care e supus in timpul farselor, ca un adevarat erou, sa schimbe vocile …sa para makr k ar fi p bune ce face el…trist…foarte trist…chiar foarte trist!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. ” nu te supara frate” halal emisiune pierdere de timp faci glume proaste oamenilor au dreptate oamenii sa se supere pe tine nu mi se pare ceva intresant .urmaream emisiunile domnului Fata dar acum mi se pare ca pierd timpul si farsa cu presedinte :))chear asa prost era ala sa nu isi dea seama ca nu renunta basescu sa-i dea lui locu .e cher o prostie mare cred ca nu stii ccum sa mai faci bani si sa-ti pierzi timpul? pai iti dau eu un sfat : totusi eu am 10 ani dar iti zic sa nu iti mai pierzi timpul cu farsele astea

 7. bai super tare , dar as dori sa ii fac si eu o farsa iubitului meu.am tot incercat sa dau de voi dar nu am reusit.asa ca m-am gandit sa va las aici ceea ce as vrea sa fac:
  ii spuneti voi :<>se numeste george este din fetestiare 22 de ani si nr de tel 0731128832.dar sunati-ma si pe mine inainte cand o sa ii faceti farsa asta pt ca as vrea sa ma pregatesc si eu.(0724995223)Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *