Adelin Petrișor la Realitatea TV

Adelin Petrișor și-a dat luni, 16 iunie, demisia de la Antene, refuzând să dezvăluie presei motivele pentru plecare. Conducerea Antenei (Sorin Oancea) a încercat să negocieze pentru a-l păstra în ograda ai cărei primi țăruși i-a bătut Dan Voiculescu, poreclit cu duioșie de președinți Felix.

Din surse neoficiale, aflu că demisia a urmat unei neînțelegeri cu Aura Țițirigă, legate de o campanie referitoare la românii plecați în Italia.

Adelin îl aduce după el la Realitatea TV pe operatorul Dan Gecui.

Comunicatul de presă:

Jurnalistul Adelin Petrișor se alătură echipei Realitatea TV

Jurnalistul Adelin Petrișor se alătură echipei Realitatea TV în calitate de reporter special, începând cu luna iulie. Echipei de știri de la Realitatea TV i se va alătura și operatorul Dan Gecui, cel care i-a fost alături lui Adelin Petrișor în realizarea majorității reportajelor exclusive.

“E un pas înainte. Mi-a fost destul de greu după ce am lucrat 9 ani în Antene, unde am foarte mulți prieteni pe care-i respect și care m-au ajutat în carieră. Din fericire, sunt un tip norocos și am foarte mulți prieteni în Realitatea TV, care, sunt convins, mă vor ajuta pe mai departe”, a declarat Adelin Petrișor.

“Le mulțumesc deopotrivă celor de la Antene, pentru sprijin, și celor de la Realitatea TV, care m-au primit în echipa lor”, a mai continuat jurnalistul.

Despre importanța alăturării lui Adelin Petrișor echipei Realitatea TV, directorul executiv al postului, Cătălin Popa, spune: “Prin cooptarea lui Adelin Petrișor, departamentul nostru de știri a câștigat un coleg pe măsura profesionalismului și performanțelor care caracterizează această echipă. Suntem mândri să-l avem alături de noi și așteptăm cu nerăbdare primele exclusivități din țară și din străinătate, acolo unde se află subiectele cu miză deosebită”.

Jurnalistul Adelin Petrișor a lucrat în ultimii nouă ani la Antena 1 și s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate în Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo și Israel. De asemenea, el a fost nelipsit de la marile evenimente din țară. Adelin Petrișor a fost desemnat “Corespondentul Anului 2003” de către Ministerul Afacerilor Externe, dar și de către Consiliul Național al Audiovizualului, iar, de-alungul timpului, a primit patru premii ale Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România (APTR).

18 thoughts on “Adelin Petrișor la Realitatea TV”

 1. Compari mere cu pere, Ontane ! Zarescu si Adelin sunt de dimensiuni total diferite, si fizice si intelectuale. Pe Adelin nu l-am prea vazut pazind stropii de ploaie pentru un breaking-news meteorologic cum numai Realitatea stie sa faca 🙂

 2. Nu ca la Antena s-ar prezenta chestii mai atragatoare, dar la Realitatea transmit astia in direct si in exclusivitate niste apusuri de soare, mama mama…

 3. Petrișoare, fii domnule om echilibrat.
  Cum a plecat de la antene gata, este masochist, cine nu e cu noi e împotriva noatră, nu?
  Vai de noi, în loc să-i recunoști meritele, așa cum au făcut-o alții mult mai cunoscuți și pregătiți decât ai putea fi tu vreodată, tu îl porcăiești.
  Offff….deontologule

 4. @Martalogul_digital

  Daca am spus ca Adelin este masochist nu inseamna ca nu-i recunosc meritele insa la Realitatea TV nu va face mare branza, iar Adelin este cam rebel, din cate stim acesta a fost si la TVR dupa care a revenit “acasa”. Sin onca ceva: nu va fi singura plecare spre Realitatea TV, se aude ca de la trustul intact vor mai pleca foarte multi. In ceea ce priveste Aura Titiriga: se uade prin piata ca are un vocabular foarte bogat cu subalternii.

 5. Petrisor Socol, da’ ce s-a-ntâmplat cu blogul tău că îmi arată acilea, pe ecran că este inaccesibil.

 6. De ce zic așa nene, nu ai opinii pe gustul meu dar făceai o treabă bună acolo. Oricum mi-ai lăsat impresia de bun analist media. Te pricepi, succes în continuare.

 7. realitatea t.v. auce programe bine construite, bine gandite iar adelin petrisor este un profesipnist ce afacut real profesiune de credinta va va fi mult mai bine acolo domnule reporte si nu numai v ati riscat viata uneori pe meleaguri unde nu a ti fost asteptat an saloane sian competitii de moda ci a fost altfel pentru acel altfel ce ni l ati prezentat primiti …10…de la cei ce va admira sicvolo nihil sine deo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *