Adelin Petrişor la Realitatea TV

Adelin Petrişor şi-a dat luni, 16 iunie, demisia de la Antene, refuzând să dezvăluie presei motivele pentru plecare. Conducerea Antenei (Sorin Oancea) a încercat să negocieze pentru a-l păstra în ograda ai cărei primi ţăruşi i-a bătut Dan Voiculescu, poreclit cu duioşie de preşedinţi Felix.

Din surse neoficiale, aflu că demisia a urmat unei neînţelegeri cu Aura Ţiţirigă, legate de o campanie referitoare la românii plecaţi în Italia.

Adelin îl aduce după el la Realitatea TV pe operatorul Dan Gecui.

Comunicatul de presă:

Jurnalistul Adelin Petrişor se alătură echipei Realitatea TV

Jurnalistul Adelin Petrişor se alătură echipei Realitatea TV în calitate de reporter special, începând cu luna iulie. Echipei de ştiri de la Realitatea TV i se va alătura şi operatorul Dan Gecui, cel care i-a fost alături lui Adelin Petrişor în realizarea majorităţii reportajelor exclusive.

“E un pas înainte. Mi-a fost destul de greu după ce am lucrat 9 ani în Antene, unde am foarte mulţi prieteni pe care-i respect şi care m-au ajutat în carieră. Din fericire, sunt un tip norocos şi am foarte mulţi prieteni în Realitatea TV, care, sunt convins, mă vor ajuta pe mai departe”, a declarat Adelin Petrişor.

“Le mulţumesc deopotrivă celor de la Antene, pentru sprijin, şi celor de la Realitatea TV, care m-au primit în echipa lor”, a mai continuat jurnalistul.

Despre importanţa alăturării lui Adelin Petrişor echipei Realitatea TV, directorul executiv al postului, Cătălin Popa, spune: “Prin cooptarea lui Adelin Petrişor, departamentul nostru de ştiri a câştigat un coleg pe măsura profesionalismului şi performanţelor care caracterizează această echipă. Suntem mândri să-l avem alături de noi şi aşteptăm cu nerăbdare primele exclusivităţi din ţară şi din străinătate, acolo unde se află subiectele cu miză deosebită”.

Jurnalistul Adelin Petrişor a lucrat în ultimii nouă ani la Antena 1 şi s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate în Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo şi Israel. De asemenea, el a fost nelipsit de la marile evenimente din ţară. Adelin Petrişor a fost desemnat “Corespondentul Anului 2003” de către Ministerul Afacerilor Externe, dar şi de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, iar, de-alungul timpului, a primit patru premii ale Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR).

 1. zen Reply

  Compari mere cu pere, Ontane ! Zarescu si Adelin sunt de dimensiuni total diferite, si fizice si intelectuale. Pe Adelin nu l-am prea vazut pazind stropii de ploaie pentru un breaking-news meteorologic cum numai Realitatea stie sa faca 🙂

 2. sfinxu' Reply

  Nu ca la Antena s-ar prezenta chestii mai atragatoare, dar la Realitatea transmit astia in direct si in exclusivitate niste apusuri de soare, mama mama…

 3. Martalogu_Digital Reply

  Petrişoare, fii domnule om echilibrat.
  Cum a plecat de la antene gata, este masochist, cine nu e cu noi e împotriva noatră, nu?
  Vai de noi, în loc să-i recunoşti meritele, aşa cum au făcut-o alţii mult mai cunoscuţi şi pregătiţi decât ai putea fi tu vreodată, tu îl porcăieşti.
  Offff….deontologule

 4. Petrisor Reply

  @Martalogul_digital

  Daca am spus ca Adelin este masochist nu inseamna ca nu-i recunosc meritele insa la Realitatea TV nu va face mare branza, iar Adelin este cam rebel, din cate stim acesta a fost si la TVR dupa care a revenit “acasa”. Sin onca ceva: nu va fi singura plecare spre Realitatea TV, se aude ca de la trustul intact vor mai pleca foarte multi. In ceea ce priveste Aura Titiriga: se uade prin piata ca are un vocabular foarte bogat cu subalternii.

 5. Martalogu_Digital Reply

  Petrisor Socol, da’ ce s-a-ntâmplat cu blogul tău că îmi arată acilea, pe ecran că este inaccesibil.

 6. petrisor socol Reply

  @martalogul_Digital

  Am avut o revelatie: nu am talent in bloguri asa ca raman la statutul comentator pe alte bloguri 😆

 7. Martalogu_Digital Reply

  De ce zic aşa nene, nu ai opinii pe gustul meu dar făceai o treabă bună acolo. Oricum mi-ai lăsat impresia de bun analist media. Te pricepi, succes în continuare.

 8. tanase marian Reply

  realitatea t.v. auce programe bine construite, bine gandite iar adelin petrisor este un profesipnist ce afacut real profesiune de credinta va va fi mult mai bine acolo domnule reporte si nu numai v ati riscat viata uneori pe meleaguri unde nu a ti fost asteptat an saloane sian competitii de moda ci a fost altfel pentru acel altfel ce ni l ati prezentat primiti …10…de la cei ce va admira sicvolo nihil sine deo

 9. Marian S. Reply

  Mda, e o chestie. Singura mea problema este ca nu stiu cum sa-l mai strig pre nume. Cineva i-a zis odata: Antenin Petrisor. Cum ne descurcam acum ?

Post your thoughts