Acei moguli minunați și mașinile lor zburătoare: Elicopterul Realității

5,3 milioane de euro, dintre care 1,4 milioane valoarea echipamentelor TV. Două camere, dintre care un Cineflex montat pe burtă (pare a fi ceatârna aia de sub bot), autonomie de 250 km, viteză maximă de 240 km/oră, 3+cârmaci. Cineflexul e un HD care poate filma de la 300 de metri înălțime și face șarful la 6 kilometri.

Cine zicea că la moguli e criză?

14 thoughts on “Acei moguli minunați și mașinile lor zburătoare: Elicopterul Realității”

 1. Iulian, încetează cu chestiunile astea. 🙂

  Cât costă laptopul lui Valentin Stan? Nu de altceva, da laptopul ăla face audiență mai mare decât elicopterul concurenței. Din ce am văzut eu e unul cam la 1000 de euro cu două baterii, că-l ține mult.

 2. d-le Iulian Comanescu,e pacat sa va risipiti talentul pe flecustete din astea care, culmea, tradeaza si o afiliere politica nelalocul ei! daca scriati asa ceva acum, sa zicem, un an si jumatate, pe vremea cand Realitatea TV il sustinea (ca si Dvs.) pe Basescu, erati credibil, dar asa… let’s be serious!

 3. Mogulu: asta-i grozava. Eu, sa-l sustin pe Basescu. In primul rand ca nu prea fac politica aici, fiindca am avut clienti politici pentru care am facut campanii si evit conflictul de interese. In al doilea rand, clientii mei au fost din PNL si PSD si fara un pic de simt critic la adresa a ceea ce face si spune Basescu sigur ca n-am avut cum sa am idei pentru ei.

  Dar, ma rog, o sa interpretez acuzatia dvs. ca pe un semn ca am reusit sa tin carma dreapta. Atunci cand te injura toata lumea, esti probabil impartial. Apropo, nu cred ca Basescu nu e raul definitiv al tarii, are si calitati, si defecte, ca multi altii.

 4. I.C.,
  “Dar, ma rog, o sa interpretez acuzatia dvs. ca pe un semn ca am reusit sa tin carma dreapta. Atunci cand te injura toata lumea, esti probabil impartial”

  Pai poate tocmai de-asta poate-ar fi necesar sa mai faci si politica aici … parc-ar fi necesara si o doza de impartialitate in zona.

  Sarbatori fericite!

 5. Florin, bbbb: mulțumesc de urări, și vouă asemenea. Vedeți mai la deal – am pus un filmuleț cu dedicație pentru voi și alți cititori care m-au urmărit constant și cu care am avut ocazia să discut inteligent aici.

 6. pai are autonomie 250 km – pana unde poate ajunge? pana la Busteni, Fetesti sau Pitesti – multe stiri astept din zonele astea … si vezi ca D.Diaconescu cica are elicopter de o luna 😉 deci, Otv bate Realitatea 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *