Acei moguli minunaţi şi maşinile lor zburătoare: Elicopterul Realităţii

5,3 milioane de euro, dintre care 1,4 milioane valoarea echipamentelor TV. Două camere, dintre care un Cineflex montat pe burtă (pare a fi ceatârna aia de sub bot), autonomie de 250 km, viteză maximă de 240 km/oră, 3+cârmaci. Cineflexul e un HD care poate filma de la 300 de metri înălţime şi face şarful la 6 kilometri.

Cine zicea că la moguli e criză?

 1. eftimie Reply

  Iulian, încetează cu chestiunile astea. 🙂

  Cât costă laptopul lui Valentin Stan? Nu de altceva, da laptopul ăla face audienţă mai mare decât elicopterul concurenţei. Din ce am văzut eu e unul cam la 1000 de euro cu două baterii, că-l ţine mult.

 2. mogulu Reply

  d-le Iulian Comanescu,e pacat sa va risipiti talentul pe flecustete din astea care, culmea, tradeaza si o afiliere politica nelalocul ei! daca scriati asa ceva acum, sa zicem, un an si jumatate, pe vremea cand Realitatea TV il sustinea (ca si Dvs.) pe Basescu, erati credibil, dar asa… let’s be serious!

 3. Iulian Comanescu Reply

  Mogulu: asta-i grozava. Eu, sa-l sustin pe Basescu. In primul rand ca nu prea fac politica aici, fiindca am avut clienti politici pentru care am facut campanii si evit conflictul de interese. In al doilea rand, clientii mei au fost din PNL si PSD si fara un pic de simt critic la adresa a ceea ce face si spune Basescu sigur ca n-am avut cum sa am idei pentru ei.

  Dar, ma rog, o sa interpretez acuzatia dvs. ca pe un semn ca am reusit sa tin carma dreapta. Atunci cand te injura toata lumea, esti probabil impartial. Apropo, nu cred ca Basescu nu e raul definitiv al tarii, are si calitati, si defecte, ca multi altii.

 4. V Reply

  poate ne spui si cine sunt mogulii daca tot esti “informat”….

 5. Florin Reply

  In curand o sa isi astia satelit ca sa filmeze din spatiu declaratiile lui Base. 😀
  Sarbatori fericite sa aveti!

 6. bbbb Reply

  I.C.,
  “Dar, ma rog, o sa interpretez acuzatia dvs. ca pe un semn ca am reusit sa tin carma dreapta. Atunci cand te injura toata lumea, esti probabil impartial”

  Pai poate tocmai de-asta poate-ar fi necesar sa mai faci si politica aici … parc-ar fi necesara si o doza de impartialitate in zona.

  Sarbatori fericite!

 7. Iulian Comanescu Reply

  Florin, bbbb: mulţumesc de urări, şi vouă asemenea. Vedeţi mai la deal – am pus un filmuleţ cu dedicaţie pentru voi şi alţi cititori care m-au urmărit constant şi cu care am avut ocazia să discut inteligent aici.

 8. ronnie Reply

  pai are autonomie 250 km – pana unde poate ajunge? pana la Busteni, Fetesti sau Pitesti – multe stiri astept din zonele astea … si vezi ca D.Diaconescu cica are elicopter de o luna 😉 deci, Otv bate Realitatea 😛

Post your thoughts