Acasa Magazin s-a închis

Publi Media închide “Acasă Magazin”, iar o parte din redacţie trece la Acasă TV – sau cel puţin aşa zic două surse. Mişcarea se poate lega de rentabilizarea tipăriturilor lui Adrian Sârbu, acum, că a început vânzarea printului, a radiourilor şi a Mediafax către CME.

Rezultatele BRAT pentru “Acasă Magazin”

acasa_magazin.jpg

Poate ultimul număr al revistei

 1. alz Reply

  vai, da cum se poate :)..nu mai exista telenovelisti in tara asta ca sa cumpere fituica ?
  Oare tembenovelele de la postul care poarta acelasi nume cu revista cum se simt oare ? Cred ca au acelasi succes ca si revista careia i se canta deja prohodul !!!

 2. Theo M. Reply

  …inteleg ca relansarea de anul trecut a fost ultima incercare? pacat, se potrivea cu portofoliu CME (ProTV – ProTV Magazin, Acasa TV – Acasa Magazin si mai nou Sport.ro – ProSport).

 3. Iulian Comanescu Reply

  Theo: Măi, nu ştiu ce i-a făcut să ia decizia finală. La ce mai ţin eu minte despre piaţa de femei/people, 30-40.000 vândute nu e tocmai grozav la mass market.

 4. daria Reply

  cum sa se inchida????si cu site-ul ce au avut?????pe forumul ala d p site,noi,forumistii,am legat prietenii……si e multa munca acolo din partea tuturor:(…nu e corect ca au inchis site-ul

 5. Dan Reply

  Rewind please. Asta imi scapase: ce vreti sa spuneti prin “a început vânzarea printului, a radiourilor şi a Mediafax către CME”?

 6. t3o Reply

  nuiiiiii corecttttttttttttttttttttttttt,nu se poateeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ador revistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  nui corecttttttttttttttttttttttttt saaaaaaaaaaaaaa seeee inchidaaaaaaaaa

  facetziiiiiiii cevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa aparaaaaaaaaaaaaaaa din nouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 7. andrea cruceru Reply

  nu inteleg de ce se inchide????? si cei care au postat Webnovele acolo si au bagat atatat munca in asata k ei ce faceti… trebuia macar sa anuntati dsin timp si nu asa de pe o zi pe alat sa faceti asta… nu a fost corect!!!!!!!!

 8. nor Reply

  Se dovedeste inca o data cat de mare “geniu”, “vizionar” e domnul Parvu ..pardon Sarbu…
  ..urmatorul la rand .. Gandul ..si cred ca nici Prosport nu se va simti prea bine acum ca e din nou in ograda lui !

Post your thoughts