A început! – și imediat după el, a început și o clonă

Adrian Năstase a început să posteze pe blogul pus sus de JEG/Darius Groza, la Nastase.Wordpress.com, în dulcele stil nervos, așa cum promisese la “Vorbe grele” a lui Ciutacu. Scurt, supărat și tranșant. Deocamdată, sunt două chestii legate de un articol al lui Sever Voinescu, care l-a enervat, și un (alt) ziar, care de asemeni l-a enervat. Presa asta e ceva, dom’le!

S-ar putea ca o parte din dracii lui Năstase să nu vină însă de la presă, ci chiar de la blog, fiindcă deocamdată magistrul de-abia deprinde tainele interfeței de administrare din WordPress, cu ajutorul unei tinere colaboratoare care s-a aflat alături de el și la bine, și la rău timp câțiva ani. Ca mâine-poimâine-l vedem scotocind după RAM pe la vreun second hand…

UPDATE: Și nici n-a început bine, că a apărut și un blog în oglindă, Bombonel.Wordpress.com. Posturile sunt identice, cu excepția ultimelor rânduri, unde e vorba de coadă la toaleta familiei Năstase sau sentimente tandre pe care Năstase le-ar nutri la adresa lui Irinel Columbeanu. Acu’ eu zic că o să se enerveze de-a binelea. Hai să facem pariuri – își ia grigoreștii și pleacă de pe blog sau rămâne? Eu zic că rămâne.

nastase_bombonel1.jpg

10 thoughts on “A început! – și imediat după el, a început și o clonă”

 1. Chestii de genul asta fac deliciul oricui, sunt mandru ca am ce citii:D…in sfarsit, in dulcele stil romanesc la aproape 4 ani dupa ce am aplaudat, am scuipat si acum radem…de Bombo.E ok..e ok..e democratic…

 2. Nu este singura noutate: se pare ca va divorta de Danuta. Asta ar fi o manevra prin care sa scape de niste dosare.Informatia am citit-o intr-un ziar iesean care are o rubrica de birfe care se ocupa de politica de la Bucuresti.Toate aceste birfe s-au confirmat de-a lungul timpului, mai devreme sau mai tirziu.

 3. urmatorul post de pe nastase ar trebui sa fie dsp. bombonel
  daca tot lupta cu garda jos, daca tot o da democratic si friendly, daca tot vrea sa se antureze cu blogosfera, hai s-o faca pina la capat.
  acuma, CE ANUME ar trebui sa scrie – asta e o problema…

 4. Nu-mi vine sa cred – blogul lui Nastase. Oricum, interesant este ca stilul lui blogoreic este foarte diferit de cel oratoric – propozitii scurte si la obiect vs. fraze sforaitoare si fara sens. Pe de alta parte, Nastase cel de pe www pare atat de copilaros. Ce dracului de comunicare mai e si asta:
  “Salut. Astazi e prima zi pe blog. O sa va spun, din cand in cand, ce gandesc.Si, mai ales, ce ma enerveaza. Spre exemplu, m-a enervat articolul lui Sever Voinescu, din Cotidianul de astazi.”
  Horror. Pe de alta parte, macar imi confirma ca de fapt Nastase este un mamma’s boy care nu s-a maturizat niciodata.

 5. Florin: a facut o mutare cu potential exploziv. Era clar ca o sa apara Bombonel sau ceva asemanator – sau, macar, ca o sa-l injure lumea de o sa-l treaca Dunarea.

  Stau si ma-ntreb de ce sa vorbesti unui auditoriu dinainte ostil. O sa te alegi imediat cu o crosa de golf sau ce-i baga Bombonel lui Nastase in fund si intotdeauna se va gasi un intelectual rasat care sa considere ca asta-i o gluma bestiala.

  Nu ca mie imi place Nastase, dar daca n-as avea alta treaba in viata decat el, m-as ocupa serios de ce-a facut si ce-a insemnat pentru Romania.

  Altfel, omu’ are evidente virtuti de incasator. Pariul meu e ca o sa ramana si cineva va sterge injuraturile fara mila la el. Nu stiu ce se va intampla cu Bombonel, care e ceva profesionist, dupa cum a facut maimutareala aia in Photoshop.

  Una peste alta, eu zic ca Nastase s-a bagat intr-o dandana. Desi mesajele lui sunt informale si mai bune decat ale altor politicieni care scriu pe bloguri.

 6. Asumptia mea fundamentala este ca nu doar injuraturile vor fi sterse de pe blog.
  De pilda, nu-mi vine sa cred ca nimeni nu i-a spus cat de nefericit (asta ca sa ramanem in domeniul politically correct) este titlul cartii despre Titulescu. Ca citatul nu e rau, sunt de acord, insa la ce e bun, ce vrea el sa ilustreze din peisajul prezentului?

  Asa ca o tin pe ale mele. Nastase are nevoie de blog ca sa-si aduca aminte de vremurile lui bune: cand emitea enormitati si cenzura alte pareri. Diferenta fundamentala intre pozitia de premier si pozitia de blogger este ca acum poate sa faca ce vrea, sunt soldatii lui de plumb, asa ca poate s-o dea inainte nestingherit de nimeni, dar mai ales nestingherind pe nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *