Conu Liviu fata cu reactiunea la TVR 1

Joi, 14 decembrie, de la ora 20.15, Liviu Mihaiu se ia la tranta cu comunismul, pe TVR 1. In coltul albastru: Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Alina Mungiu Pippidi, Ticu Dumitrescu. In ala rosu: Stefan Andrei si Cornel Burtica. In imaginea de mai jos: Mihaiu luand secera la ciocane.

comunism1.jpg

Comunicatul de presa:

Joi, 14 decembrie, ora 20.15, la TVR 1
Liviu Mihaiu dezbate crimele comunismului

Dupa ce am dezbatut, ?®n luna noiembrie, alaturi de Liviu Mihaiu si invitatii sai, un subiect fierbinte pentru tara noastra – integrarea Rom??niei ?®n UE si care va fi statutul nostru dupas aderare – ?®n decembrie, acelasi Liviu Mihaiu vine cu o noua tema la Discutii despre adevar: „Comunismul. Proces verbalâ€?.

Crimele comunismului, un subiect aparent ?®ncheiat, ?®si pun ?®nca amprenta asupra mentalitatii rom??nilor si asupra cursului vie?ii noastre. Liviu Mihaiu, ?®mpreuna cu invitatii sai, printre care se vor regasi istorici, victime ale comunismului, dar si fosti membri activi ai PCR vor ?®ncerca sa desluseasca hatisurile ?®n care este ?®nca prinsa o mare parte a trecutului recent al Rom??niei. Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Alina Mungiu Pippidi, Ticu Dumitrescu, dar si Stefan Andrei si Cornel Burtica, fosti membri ai CC al P.C.R., vor analiza, din toate perspectivele, controversatul subiect.

Fiind vorba despre un talk-show cu public, spectatorii vor adresa ?®ntrebari invitatilor, astfel ca nicio nelamurire nu va ram??ne fara raspuns.

Urmariti cea de-a treia editie a emisiunii Discu?ii despre adevar, un talk-show care nu trebuie ratat, joi seara, la 20.15, pe TVR 1!

DEPARTAMENTUL COMUNICARE SI RELATII INTERNATIONALE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *