2,5 milioane de telespectatori la România-Serbia

Meciul de aseară, România-Serbia, a făcut pentru Antena 1 un rating de 21,7 puncte de rating sau 2.504.000 telespectatori pe urban, ceea ce a însemnat o cotă de piață de 44,3%, informează Antena 1.

Comunicatul de presă:

Antena 1 a fost, sambata, lider absolut de audienta, atat intreaga zi, cat si in prime-time. Seria victoriilor a inceput inca de dimineata, cu Observatorul de la ora 7,00, stiri urmarite, in medie, de 235.000 telespectatori din mediul urban. Lider de audienta a fost si filmul “Un echipaj trasnit”. Cel mai mare rating al zilei a fost atins, asa cum era de asteptat, de meciul dintre Romania si Serbia, de la ora 20,45. Partida de fotbal a inregistrat un rating de 21.7 si o cota de piata de 44,3%,ceea ce inseamna ca, in medie, 2.504.000 telespectatori din mediul urban au urmarit importantul meci. Varful de audienta a fost atins la ora 22.41, cand, la ANTENA 1, se uitau 3.018.000 romani, minut in care, Pro TV era privit de mai putin de jumatate de milion de telespectatori. (SURSA: GFK ROMANIA, Target: All Urban)

4 thoughts on “2,5 milioane de telespectatori la România-Serbia”

  1. putin. in mod normal un meci ca asta se ducea in 28-30 rating si share peste 50. tinand cont ca era un meci decisiv si de cat au bagat in el e putin.

  2. La ultimul Campionat European de fotbal, Romania- Italia, audienta a fost de 4,8 milioane de telespectatori, miza era mult mai mare, intr-adevar, dar cred ca cei de la Antena 1 se asteptau ca audienta medie sa fie de peste 3 milioane de telespectatori ptr ca si asta a fost o partida importanta. Sa vedem ce face PROTV la meciul Austria- Romania. Atunci se poate spune ceva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *