15 ani de internet

Primul mesaj de internet

Asa arata internetul cand era mic. Data de naştere convenţională este 30 aprilie 1993, când CERN a formulat un anunţ care spunea că accesul la reţea va fi gratuit. World wide web-ul (internetul + hipertext) a apărut şi el aproape simultan, iar primul ziar on-line s-a numit The Tech, apărut în mai 1993.

Sursa.

 1. cristi Reply

  si ce frumos a crescut manca-l-ar tata. da’ acum pe la cinshpe ani o să se apuce de fumat, de băut, o să ajungă un derbedeu, parcă văd.

 2. catalin Reply

  e bun si el la ceva daca intri pe academia romana observi ca nu au facut nimik!dar fiind un baiat destept mi-am luat eu de pe net razboiul independentei din 1912 si maiorul mura din 1928 ca sa o vad pe Marietta Sadova din jurnalul lui m.sebastian see ya

 3. Sandi Reply

  Tare sunt tentat sa spun ca Internetul a aparut oficial in toamna lui 1969 cand computerele de la 4 universitati s-au conectat la distanta. Ca asa stiu eu ca Internetul e o retea de calculatoare distribuite geografic (si persoanele care folosesc aceste calculatoare – de imi este permisa echilibristica asta gramaticala).

  In 1993 a aparut World Wide Web, care e o aplicatie ce traieste pe spinarea internetului. SI da, e frumoasa, ne lasa sa vedem documente hipertextive lafaindu-se pe servere amerindiene.

 4. Petrisor Socol Reply

  Salut Iulian,

  Sti cumva daca Realitatea TV are probleme cu site-ul sau……..mi s-a interzis accesul?
  Multumesc frumos

 5. Alex Reply

  Asta pentru ca tot injuram mai vechiul meu dial-up acum ceva timp…deci se putea si mai rau..:)))

 6. Frobenius Reply

  Treaba incurcata cu Internetele acesta.
  Mai bine trecem direct la cel 2.0
  Despre acesta stie toata lumea ca a aparut exact ieri 🙂

Post your thoughts