15 ani de internet

Primul mesaj de internet

Asa arata internetul cand era mic. Data de naștere convențională este 30 aprilie 1993, când CERN a formulat un anunț care spunea că accesul la rețea va fi gratuit. World wide web-ul (internetul + hipertext) a apărut și el aproape simultan, iar primul ziar on-line s-a numit The Tech, apărut în mai 1993.

Sursa.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

13 thoughts on “15 ani de internet”

  1. si ce frumos a crescut manca-l-ar tata. da’ acum pe la cinshpe ani o să se apuce de fumat, de băut, o să ajungă un derbedeu, parcă văd.

  2. e bun si el la ceva daca intri pe academia romana observi ca nu au facut nimik!dar fiind un baiat destept mi-am luat eu de pe net razboiul independentei din 1912 si maiorul mura din 1928 ca sa o vad pe Marietta Sadova din jurnalul lui m.sebastian see ya

  3. Tare sunt tentat sa spun ca Internetul a aparut oficial in toamna lui 1969 cand computerele de la 4 universitati s-au conectat la distanta. Ca asa stiu eu ca Internetul e o retea de calculatoare distribuite geografic (si persoanele care folosesc aceste calculatoare – de imi este permisa echilibristica asta gramaticala).

    In 1993 a aparut World Wide Web, care e o aplicatie ce traieste pe spinarea internetului. SI da, e frumoasa, ne lasa sa vedem documente hipertextive lafaindu-se pe servere amerindiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *