11 nume variabil de cunoscute în criză

Garcia, Simion, Ionescu, Romașcanu, Roșca, Voinea, Comanescu, Pîslaru, Ursu, Turturică, Pantazi, Comanescu, Garcia. Dacă nu știați, vă spun, și dacă știați, vă reamintesc că grădina zoologică în care pot fi vizionate toate aceste animale se deschide pe 2 aprilie, la Inter. Program pe puncte:

10.00 – 10.25 Inregistrarea Participantilor

10.25 – 10.30 Deschiderea conferintei

10.30 – 11.30 Speech MARIO GARCIA I

11.30 – 12.30 Dezbatere – Managing Media Crisis I

Participanti: Cristina Simion (Edipresse AS), Razvan Ionescu (Adevarul Holding), Lucian Romascanu (Cancan Media), Andreea Rosca (Realitatea Catavencu), Adrian Voinea (Gazeta de Sud)

12.30 – 13.30 Pauza de pranz

13.30 – 14.30 Dezbatere – Managing Media Crisis II

Participanti: Sorin Pislaru (Ziarul Financiar), Adrian Ursu (Cotidianul), Dan Turturica (Romania libera), Cristian Pantazi (Hotnews)

14.30 – 15.15 Speech MARIO GARCIA II

15.15 – 15.45 Sesiune de intrebari si raspunsuri cu MARIO GARCIA

Inter, Sala Rapsodia, 2 aprilie 2009, organizat www.mediainstitute.ro

Interviu cu Mario Garcia de Costin Ionescu.

Eu o să moderez cele două dezbateri, calitate în care evident și contra naturii va trebui să pun gaz pe foc.

7 thoughts on “11 nume variabil de cunoscute în criză”

  1. Sint putini cei pentru care stirea ca Mario Garcia vine in Romania o bate pe cea cu Madonna care o sa cinte in Parcul Izvor. Dar designerii, jurnalistii si antreprenorii din presa scrisa de la noi n-ar trebui sa rateze momentul. Felicitari, Iulian, pentru implicarea in proiect, e o chestie foarte tare!

  2. Jules, nu doar ca apari de doua ori (fereasca domnul sa te fi clonat… 🙂 ) dar nu apari in program ?! esti doar cu entertainmentu’ ? desi cred ca lu’ Romascanu i se potriveste mai bine ( mishto trecere de la un tabloid la alt tabloid…)

  3. Bă, Spam, ce naiba, am scris că-s cu moderatul celor două sloturi de dezbatere, motiv pentru care m-am pus de două ori, adică intru la 11.30 cu managerii și la 13.30 cu redactorii-șefi. La fel de tare ca mine e numai Garcia 🙂

  4. “Asadar, haideti sa zicem care sunt europarlamentarii nostri. Noi trimitem aceasta leapsa dupa cum urmeaza: la Chinezu (stie el de ce :D), Sutu, Ciutacu, Comanescu, Inconstantin, Codexpolitic, Satmareanca, Mordechai, Andrei Crivat, Cabral, Simona Ionescu. “

  5. Politicalocală: mulțumesc, dar putea să pui strigarea asta la “Întrebări și răspunsuri”.

    Eu unul n-am să-i răspund fiindcă e foarte posibil să fiu implicat în chip de firmă în campania pentru europarlamentare. N-aș vrea ca lucrurile pe care le zic în nume propriu să se intersecteze cu clienții mei ca firmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *